Сръбските власти върнаха микробус с подаръци за българските деца в Босилеград

  • 21 декември 2018 10:30

  • 1650
  • 4
Сръбските власти върнаха микробус с подаръци за българските деца в Босилеград
© pixabay

Сръбските митнически власти върнаха микробус с коледни порадъци, изпратени от Столичната община до българските деца в Босилеград. Пратката е съдържала 180 коледни пакетчета. Те са били за коледното тържество, организирано от Столичната община и Културно-информационния център в Босилеград.

“Това не се случва за първи път. Не си спомням в моята 20-годишна практика едно културно мероприятие да е минало безпроблемно”, каза Иван Николов, директор на центъра, цитиран от БТВ.

„Става дума за селективно прилагане на законите, с което явно се отправят недвусмислени политически послания, в смисъл, че не е желателно да провеждате културна политика в Босилеград и ние винаги можем да ви попречим да не я провеждате”, допълни той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1650 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
асд

2018.12.21 | 16:38

4

я да видим сега великия балкански стратег миротворец какво ще каже??? или утре пак ще се прегръща и целува с вучича. след поредния му предателски провал с македонистите по поръчка на чичо сам ще му сменят прякора от тиквата на българопродавец. на Цар Самоил му изгаснаха очите от срам да ги гледа тия българопродавци как раздават българската история интереси, народ и държава. то имало много история на балканите, имало за всички - каза тиквун българопродавец

.....

2018.12.21 | 14:34

3

Нашите братя сърбите вечно нагъ*зените на изток

КОР ДЛЯ МИЛИЦАЙЦЕВ

2018.12.21 | 11:13

1

Така и трябва да бъде. Сърбия е най-великата държава на балканите, така че е редно да се държи като такава. Не са важни приказките на Боека Магнолиева, а фактите. При Боеко мин заплата е 255 евра, хората умират,без лечение са оставени, и емигрират масово. При Вучич мин заплата е 680 евра, хората имат работа,осигурява им се лечение, и никъде не емигрират. На Сърбия не й трябва корумпиран бус с някакви съмнителни пакети уж за някакви "деца"

До глупака

2018.12.21 | 11:59

2

Май все още не е ясно от коя психиатрия си избягал

Добави коментар

Водещи новини