Цветанов разговаря с Марк Притчард

  • 26 май 2018 11:41

  • 1166
  • 2
Цветанов разговаря с Марк Притчард
© Пресцентър, ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разговаря с Марк Притчард - депутат в Камарата на представителите в парламента на Обединеното Кралство. Това се случи в рамките на регионалната Балканска молитвена закуска в Тирана.

Двамата обсъдиха актуални теми от сектор „Сигурност“, както и последиците за сътрудничеството с Великобритания в сектора, които биха могли да възникнат след излизането на Великобритания от ЕС, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подчерта, че за да не изгуби от своите оперативни способности, ЕС трябва да избегне третирането на Великобритания като трета страна след Брекзит. Той даде висока оценка за системата за сигурност на Обединеното Кралство, което е нетен доставчик на информация за системите в сектор „Сигурност“ на ЕС.

Притчард на свой ред отбеляза, че запазването на нивото на сътрудничество в сектора е изключително важно за Великобритания и благодари на Цветанов за ясната му и прагматична позиция по темата.

Снимка: ПП ГЕРБ

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1166 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
mp

2018.05.26 | 17:55

2
kolegi vie ne se li umorihte i ne se li otvratihte postoianno da gledate groznata mutra na grobarskiat prestapnik cecko zashtoto licno az vece ne moga da ponasiam izrodi.

2018.05.26 | 13:22

1
МАЛОУМНИЯТ ФИЗКУЛТУРНИК ОТИДЕ ДО КЛОЗЕТА ,ЧЕ НА ЗАКУСКАТА НАПЪЛНИЛ МЕШКАТА КАТО НЕВИДЯЛ.

Добави коментар

Водещи новини