Жестока автобусна катастрофа в Анкара

  • 25 януари 2012 08:56

  • 1127
  • 4
Жестока автобусна катастрофа в Анкара
©

Най-малко петима души загинаха, а поне тридесет бяха ранени при жестока автобусна катастрофа в Анкара, станала вчера вечерта, съобщават местни медии, цитирани от РИА "Новости". 

Злополуката е станала с автобус, пътуващ по линията Ван-Истанбул, посочват запознати.

От полицията информират, че най-вероятната причина за инцидента е обилния снеговалеж и ниските температури, които на отделни места по околовръстното шосе на Анкара образували заледявания, при едно от които автобуса се преобърнал, уточняват местни медии.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1127 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
baq GANYO

2012.02.14 | 20:14

4
az lichno 6te se molq na ALLAH tova koeto se e sluchilo s tezi nevini hora,si6toto da stane i s vachite blizki i rodnini. dano ALLAH bi nakaje s SMIRT.
Мен

2012.01.28 | 19:53

3
О ! Не знаех че за такива работи се молите на лайняния ви аллах :) Е, вече ми е ясно каква религия е исляма - желае смъртта на всички не-мюсюлмани. Само че имам много лоши новини за теб - живота не признава религии - той отсява житото от плявата не по това дали се молиш по 5 пъти на някакъв несъществуващ глупав персонаж, а какво имаш в главата. А ти, очевАдно, щом се молиш на гнусния си бог да убива, нямаш нищо "на втория етаж". Именно заради такива боклуци като теб всички религии трябва да бъдат забранени, всеки който ги изповядва да бива затварян в специален резерват без да има достъп до останалите разумни хора. Сега можеш отново да отидеш и да си удариш главата стотина пъти в килимчето и да се помолиш на наебания аллах да ме убие.
Антимюслем

2012.01.28 | 19:48

1
Дано по често четем подобни новини които определено радват.
iib

2012.01.28 | 19:49

2
bravo.i az sım na tova mnenie zaştoto zaginalite sa kürdi.ha ha ha

Добави коментар

Водещи новини