Ето как бе посрещнат българският посланик в Сърбия (снимки)

  • 08 септември 2016 20:43

  • 9953
  • 4
Ето как бе посрещнат българският посланик в Сърбия (снимки)
© МВнР

Новоназначеният извънреден и пълномощен посланик на България в Република Сърбия Радко Влайков връчи днес акредитивните си писма на президента Томислав НиколичТомислав Николич Томислав Николич - сръбски политик и президент на страната Роден на 15 февруари 1952 в, Президент на Република Сърбия. Официалната церемония се състоя в Палатата на Сърбия в Белград.

От външно министерство съобщиха, че Николич е дал висока оценка на съвременното развитие на отношенията между двете държави и подчерта ролята на отличните си контакти с президента на България Росен Плевнелиев. Той отбеляза, че най-важната предпоставка за това е да се създава взаимно доверие и да се загърбят предразсъдъците.

Томислав НиколичТомислав Николич Томислав Николич - сръбски политик и президент на страната Роден на 15 февруари 1952 в изрази удовлетворение и даде подкрепа за изказаното намерение на посланик Радко Влайков да работи много активно със сръбските власти по дадения му от българското правителство и президент ясен мандат за реализиране на конкретни проекти от взаимен интерес.

Държавният глава на Република Сърбия пожела успешна мисия на новоназначения извънреден и пълномощен посланик на Република България.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
9953 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.10.16 | 07:06

4
Макя ви да е-ем фашистичко ! Посрани сърбе !

2016.10.16 | 07:05

2
Време е да се обединяваме със сърбите! По-близки народи до нас НЯМАМЕ! БРАТЯ СМЕ, макар че те не искат да е така, нема къде да се ходи! Срещу общото зло ни трябва ОБЕДИНЕНИЕ!

2016.10.16 | 07:05

3
Прав си, така е било! Но и нашите не са им прощавали изобщо! Такава е била епохата, сега е вече друго! Сърбите са ни предавали много, много пъти! Белград е построен от българи! Обаче, те са националисти и управляващите им са националисти, а нашите са първа проба предатели! По-добре със сърбите, ЕДНА ВЕРА, ЕДНА КРЪВ, отколкото с предателите на родината!

2016.09.16 | 18:42

1
Сръбските боклуци са извършвали нечувани зверства, спрямо българското население останало под тяхна опека,така наречените западни покрайнини и Македония !Тези боклуци са по- лоши и от турците !

Добави коментар

Водещи новини