Кремъл приветства британските удари по ИД в Сирия

  • 03 декември 2015 11:03

  • 2330
  • 0
Кремъл приветства британските удари по ИД в Сирия
© gettyimages

Русия приветства британските удари по позициите на Ислямска държава (ИД) в Сирия, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

Днес прессекретарят на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 коментира операцията на Кралските военновъздушни сили (ВВС), която започна тази сутрин българско време след като депутатите в Лондон приеха предложението на премиера на Обединеното кралство Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. за начало на въоръжени действия срещу джихадистите. "Ние продължаваме да одобряваме и подкрепяме усилията на всички страни, които се борят срещу международния тероризъм. Ние, естествено, смятаме, че при такива действия е необходимо съгласуване на плановете и се отворени за създаването на широка коалиция", каза още Песков.

По последните данни британските ВВС са поразили шест находища за добив на течни горива, които са под контрола на екстремистите в Сирия.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2330 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини