Ердоган: Препоръчвам по три деца в семейство

  • 09 август 2013 10:13

  • 1663
  • 6
Ердоган: Препоръчвам по три деца в семейство
© Getty Images/Guliver

Министър-председателят Реджеп Тайип Ердоган най-накрая репликира на засилващите се критики към препоръката му всяко мюсюлманско турско семейство да има поне по три деца и оповести, че слага точка по този въпрос, съобщи телевизионният канал Ен Ти Ви.

„Нали постоянно ми казват: „Бъркате се в нашия стил и начин на живот. Откъде изникна този въпрос за минимум три деца в семейството.". Разбира се, че няма такъв закон. Аз само препоръчвам в качеството ми на министър-председател по най-малко три деца. Това е мое съвсем естествено право. Не карам никого насила и не вадя оръжие срещу никого по тази тема.", посочи още турският премиер Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от телевизионния канал Ен Ти Ви.

Последвайте канала на

1663 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.08.14 | 20:43

6
Аз им препоръчвам да продължат да се ежат на Израел. Евреите нататъка си знаят работата.

2013.08.13 | 21:57

5
ЗАЩО ВИ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛОДИТЕ КАТО ЗАЙЦИ ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ ДЪРЖАВАТА И ДА ЖИВЕЕТЕ ДОБРЕ? ДА НЕ МИСЛИТЕ ПАК НА ПЪЛЧИЩА ДА СЕ РАЗМОТАВАТЕ ИЗ ЕВРОПА, КАТО ЕДНО ВРЕМЕ? СВЪРШИ ТАЯ.
Мирише не се трае на селендури

2013.08.13 | 14:24

2
Ами свърши като станат член на ЕС със подкрепата на Бойко ( това се премълчава удобно ) ще си се разхождат къде си искат и колкото си искат . Съчиниха какви ли гадости за националистите ни които не биха допуснали Турция за член на общността но за селендура от Банкя само хубаво или нищо като за покойник !

2013.08.13 | 14:23

1
ДА ВЗЕМЕ ДА НАПРАВИ 3 ДЕЦА НА ВОЛЕН
Центурион

2013.08.13 | 21:56

4
За безпрекословната подкрепа на Бойко за Турция и нейното членство в ЕС при положение , че Турция не е била и не е европейска държава и ,че не си изпълнява задълженията по международни договори към България със десетилетия и не обезщетява тракийските българи какво ще кажеш или по тези въпроси не си получавал поръчка и текст който да разпространяваш като позиви глупако и ти е нужно време да си помислиш вероятно или по точно господарите ти от Граждани за Европейско Разграбване на България им е безразлично кое как е само да е в тяхна полза ситуацията ?!
фрез

2013.08.13 | 16:04

3
Прав е турчина(лично аз им пожелавам по 0.3 деца )Въпроса е кога нашия президент -педал,или някой от останалите уроди наричащи се български политици ще призове за същото!И което е по-важно,да осигури условия за раждането на повече българчета!За жалост до тук осигуряват единствено въденето на мангалската паплач!И това е най важната причина поради която е задължително да се избеси де що политик има!

Добави коментар

Водещи новини