Сърбия: Премиерът изкача от хладилника

  • 08 юли 2013 11:27

  • 992
  • 2
Сърбия: Премиерът изкача от хладилника
© gettyimages

Сръбският премиер Ивица Дачач изкача дори от хладилника, коментира честото появяване по телевизиите на министър-председателя, белградският в. Блиц.

Изданието посочва, че Дачич толкова често се появява от синия екран, че гражданите на западната ни съседка се чудят как той успява да бъде на толкова много места едновременно. Така например вчера премиерът е обиколил половин Сърбия. Сутринта е направил първа комка на полицейско управление (той е и министър на вътрешните работи) в южната част на държавата, по-късно се е върнал в столицата Белград, където е провел заседание с колегите си от кабинета, а вечерта е посетил състезание по кикбокс в източния град Ягодина, където е бил забелязан в компанията на известен със съмнителните си сделки бизнесмен и политик Драган Маркович-Палма.


Медията припомня как на 28 юни, когато Сърбия получи официално одобрение за преговори за пълноправно членство в Европейския съюз, Дачич от Брюксел пристигна на концерт на дългогодишната си приятелка Цеца Велчикович, която е вдовица да убития на 15 януари 2000 г. в Белград сръбския военнопрестъпник Желко Ражнятович-Аркан.

Дачич от своя страна посочва посещението на концерти и спортни мероприятия като проява на личен интерес, какъвто има всеки един човек.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
992 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Алекс

2014.01.01 | 11:24

2
Какво е ИЗКАЧА ? Да не би да е ИЗСКАЧА ?
have a nice day

2013.07.10 | 06:30

1
А ти тъпа миризлива комшийке до кога мислиш че ще влизаш и крадеш незабелязано а малоумнице Червен картон за сплъстената от мръсотия живуща крадла доносничка от 7 етаж !Като ти трябват пари работи не кради и не бъди доносник !ЧЕРВЕН КАРТОН И МЯСТО VIP-ЗА АДА !А и още гей никога не си ми харесвала

Добави коментар

Водещи новини