Убиха поръчителя на Дядо Хасан в Турция

  • 06 февруари 2013 14:27

  • 4384
  • 0
Убиха поръчителя на Дядо Хасан в Турция
©

В Истанбул е убит известният в кримисредите Ровшан Джаниев, за когото има съмнения, че е поръчител на убийството на руския мафиотски бос Аслан Усоян, по-известен като Дядо Хасан.

Покушението е било извършено в Истанбул по изключително зрелищен начин, съобщава Lifenews.ru. Нападателите са атакували Джаниев на публично място, докато е бил заобиколен от многобройна охрана. Срещу тях е била открита автоматична стрелба, при която освен Джаниев пада убит и негов телохранител.

Инцидентът е станал преди четири дни.Ровшан Джаниев (Ровшан Ленкорански) бе известен като бос на азерската мафия в Русия.

Според една от версиите от убийството на Джаниев са заинтересовани наследниците на Дядо Хасан. Но други сочат, че зад разстрела в Истанбул стоят хора на криминално проявения Мераба Джангвеладзе (Мераб Сухумский). Възможно е той чрез убийството да се опитва да се сближи с хората на Дядо Хасани да постави край на дългогодишната вражда.

Припомняме,че на 2 февруари т.г. в Москва бе застрелян Руфат Насибов, по прякор Руфо Гянджански. Върху него тегнеше обвинение, че е основен организатор на покушението срещу Дядо Хасан.

Известният мафиотски бос Дядо Хасан също бе убит зрелищно в Москва в началото на януари. Неизвестни стреляха на 16 януари по него, когато той излиза от кафенето „Старият файтон” на ул. “Болшая Никитская” №55.

 

Ровшан Джаниев

Последвайте канала на

4384 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини