Чиновничка трови бременна колежка, искала да пометне

  • 02 април 2024 21:33

  • 7167
  • 1
Чиновничка трови бременна колежка, искала да пометне
© pixabay (архив)

Жена тровила своя колежка в продължение на седмици, за да ѝ попречи да излезе в отпуск по майчинство и така да избегне по-голямо работно натоварване.

Държавната служителка се опитала да прекрати бременността на колежката си, като многократно е отравяла водата ѝ, за да избегне зора, причинен от отпуската по майчинство.

Жертвата на пъкления план на чиновничката забелязала, че водата, която пие има странен вкус, независимо от източника ѝ. Първоначално тя не подозирала, че някой цели да пометне и била убедена, че причината е водоснабдяването в офиса, но продължила да усеща специфичния вкус дори след като преминала на бутилирана вода. Тогава потърпевшата решила да проведе разследване. Тя използвала таблета си, за да запише кой се приближава до бюрото ѝ. Така тя хванала в крачка една от колежките си. На записа се вижда как изсипва подобно на прах вещество в бутилката ѝ с вода, след което бързо се обръща и си тръгва, без никой да забележи, пише Телеграф. 

Жена уби 12 свои приятели и познати с цианид

След като била изловена признала деянието и заявила, че го е направила, защото не е могла да се справи сама с допълнителното натоварване, след като бременната излезе в отпуск.

Потърпевщата вече е подала сигнал в полицията в провинция Хубей, Китай и в момента тече разследване. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7167 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.02 | 23:09

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини