Бой между депутати в Малдивите

  • 01 февруари 2024 14:42

  • 914
  • 3
Бой между депутати в Малдивите
© Инстаграм

Драматични сцени се разиграха в неделя в малдивския парламент, където избухна насилие между депутати от правителството и опозицията заради одобряването на нови министри.

Хаосът настъпи, след като опозиционната Малдивска демократическа партия (МДП) реши да не одобри в парламента четирима членове на кабинета на новоизбрания президент Мохамед Муизу преди гласуването.

В отговор членовете на управляващия Народен национален конгрес (ННК) и Прогресивната партия на Малдивите (ППМ) организираха протест, възпрепятствайки провеждането на парламентарната сесия, пише 24 часа.

На видеозаписи от вътрешността на парламента се вижда как двама депутати влизат в схватка.

Един от депутатите в спречкването е получил наранявания по главата. Той е откаран с линейка в близката болница за лечение.

Бой в грузинския парламент

След сблъсъка членовете и поддръжниците на управляващата коалиция организираха протест пред парламента с искане за одобрение на министрите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
914 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.01 | 20:34

3
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex

2024.02.01 | 15:11

2
хахаха и техните сиган, като нашите сиган хахаха
чичо Гошо

2024.02.01 | 15:03

1
Аматьори

Добави коментар

Водещи новини