Предотвратиха извършването на варварско престъпление в Китай

  • 22 декември 2020 13:49

  • 4983
  • 2
Предотвратиха извършването на варварско престъпление в Китай
© Getty Images (архив)

Организация за закрила на животните от САЩ е извършила операция по спасяването на 20 кучета от породата голдън ретрийвър в Китай. По информация на световните агенции животните е трябвало да бъдат заколени, а месото им да бъде пуснато за продажба на местния пазар.

Четириногите са пристигнали със специален полет на летището в Маями, където са били поети от свои осиновители и вече се радват на пълноценен живот.

Представител на организацията посочи, че по подготовката им за спасяването и извеждането им от Китай били необходими шест месеца.

Кучетата са живели в мизерни условия и редовно били подлагани на тормоз. Ще им е нужно доста време, за да се възстановят от травмите, които са изживели там, обясни за CBS Кристин Минерва, координатор на операцията по спасяването.

Домашните любимци в Северна Корея стават част от менюто на ресторантите?

Сигналът за застрашените кучета дошъл от друга организация за защита на животните, позиционирана в Китай, вследствие на което стартирала и цялата подготовка по спасяването им.

Последвайте канала на

Novini.bg
4983 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
KOKO

2020.12.22 | 14:15

2
NE VIRUSI SHTE IMA PO SVETA,NO KAKVO LI OSHTE NJAMA DA TRAGNE OT TIJA S KRIVITE O4I. AKO JADAT I HORA,NJAMA DA SE U4UDJA VAOBSHTE. TAKIVA GADOSTI PRAVJAT,4E NJAMAM DUMI....
Българин

2020.12.22 | 13:58

1
КИТАЙЦИТЕ СИ ЯДАТ ТЪЩИТЕ, А АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЗА 20 КУЧЕТА!!!

Добави коментар

Водещи новини