Появи се нова хипотеза за отсъствието на Ким Чен-ун

  • 28 април 2020 16:03

  • 17632
  • 3
Появи се нова хипотеза за отсъствието на Ким Чен-ун
© Gettyimages (архив)

Министър от Южна Корея изказа предположение на какво може да се дължи двуседмичното отсъствие на лидера на Северна Корея от всякакви публични прояви.

,,Според мен отсъствието на Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е вид превантивна мярка да не бъде заразен с новия коронавирус, поради и което избягва да посещава официалните в страната церемонии'', сподели южнокорейският министър на равнопоставеността Ким Йо-чу, цитиран от Ройтерс.

Спекулациите за здравословното състояние на Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, се породиха в средата на април, когато върховният ръководител на Северна Корея не се яви на годишнината от рождението на своя дядо и основател на севернокорейския режим Ким Ир Сен.

Ким Чен-ун не може да ходи?

Южнокорейският министър коментира още, че заради разпространението на COVID-19 хиляди тържества и церемонии по целия свят са отменени и е напълно в реда на нещата такива мерки да бъдат предприети и от страна на Пхенян, макар по официални данни да се води, че в Северна Корея няма нито един регистриран случай на смъртоносния щам.

По думите на Ким Йо-чу информациите, че севернокорейският лидер е претърпял сърдечна операция и че екип от китайски лекари е посетил Пхенян за спешни медицински консултации са чиста проба фалшиви новини.

Последвайте канала на

Novini.bg
17632 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Аноним

2020.04.30 | 15:34

3
Фалшиви новини само кой знай диктатора къде се крие от вируса
ХВАНАЛ И СИФИЛИС

2020.04.28 | 17:33

2
това е то ..има срамни въшки ..!
wtf!?!?!??!

2020.04.28 | 17:32

1
еййй, скъсаха се тия жълтури да се мазнят на диктатора....само и само да са основен вносител...вместо китай...

Добави коментар

Водещи новини