Разкриха колко ще продължи срещата между Тръмп и Ким Чен-ун

  • 26 февруари 2019 21:37

  • 1384
  • 0
Разкриха колко ще продължи срещата между Тръмп и Ким Чен-ун
© Getty Images/Guliver (архив)

Лидерите на САЩ и на Северна Корея Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, утре ще общуват в продължение на 20 минути на четири очи, предаде ТАСС, като се позова на разпространения днес от Белия дом работен график на американския президент.

Според данните разговорът между двамата лидери на четири очи ще започне в 18,40 ч. местно време (13,40 ч. българско време) и би трябвало да приключи в 19 ч. местно време (14 ч. българско време).

Двамата лидери ще прекарат утре заедно на територията на хотел Софител Леджънд Метропол в Ханой около два часа. Тръмп ще пристигне там в 18,15 ч. местно време и ще си тръгне в 20,35 ч. местно време. Предвидено е двамата да имат вечеря.

Двамата лидери вече са във виетнамската столица за втората си среща на върха. Тръмп е в хотел Джей Дабълю Мариот, а Ким в хотел Мелия Ханой.

Последвайте канала на

БТА
1384 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини