Имитатор на Ким Чен-ун бе задържан за разпит в Сингапур (видео)

  • 08 юни 2018 11:18

  • 3323
  • 0
Имитатор на Ким Чен-ун бе задържан за разпит в Сингапур (видео)
© Getty Images

Имитатор на Ким Чен-ун, бе задържан и разпитван при пристигането си в Сингапур, броени дни преди срещата на върха на Ким с Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде АП.

Хауърд Екс, който живее в Хонконг, дошъл в Сингапур за промоция на различни компании. Той разказа, че е бил разпитан от полицията, която го спряла на международното летище.

Полицаите му казали да не се приближава до остров Сентоса и до хотел Шангри-ла. Срещата на Ким с Тръмп ще е в хотел Капела на Сентоса, а в хотел Шангри-ла се очаква да отседне американският президент.

Същевременно говорителката на Белия дом Сара Сандърс каза, че Тръмп ще напусне срещата на върха на Г-7 в Квебек още в събота сутринта местно време и ще се отправи към Сингапур, предаде ТАСС. Президентът ще си тръгне от форума след сесия, посветена на разширяването на правата и възможностите за жените.

Срещата на Г-7 е в град Малбе в Квебек. Тя започва днес и приключва в събота. Срещата на върха на Тръмп с Ким е на 12 юни в 9.00 ч. местно време.

Последвайте канала на

БТА
3323 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини