Мъж атакува с два дълги ножа клиентите на пълен ресторант (видео 18+)

  • 04 април 2017 06:51

  • 11449
  • 1
Мъж атакува с два дълги ножа клиентите на пълен ресторант (видео 18+)
©

Камерите за видеонаблюдение са успели да заснемат ужасяващия момент, в който явно пиян мъж изважда спокойно два дълги ножа от чантата си и наръгва с тях нищо неподозиращ клиент на пълен с хора ресторант, а след това се насочва и към другите посетители на заведението, съобщава "Дейли Мейл".

Инцидентът е станал в китайския град Далиян. 58-годишният нападател е облечен в черно и носи шал на главата си. Той стои на опашката в ресторанта, който е на самообслужване. Изведнъж, мъжът изважда ножовете и четири пъти наръгва един от присъстващите.

Жертвата все пак успява да избяга от развилнелия се нападател, въпреки че е ранен. Впоследствие той е транспортиран в болница, където е в стабилно състояние.

От кадрите може да се види как другите хора в ресторанта веднага се въоръжават със столове и се опитват да го вразумят и спрат.

Полицията е дошла след 5 минути, но той не се е подчинил на органите на реда и те е трябвало да използват лютив спрей, за да го обезоръжат. 58-годишният нападател е разказал пред полицаите, че се е ядосал, когато жертвата го е погледнала в очите, според местните медии.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11449 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.04.10 | 04:14

1
И в Китай ли има костовисти, не ги ли избиха.

Добави коментар

Водещи новини