Аун Сан Су Чжи: Мианмар тръгва по пътя на демокрацията

  • 02 декември 2011 09:13

  • 1744
  • 0
Аун Сан Су Чжи: Мианмар тръгва по пътя на демокрацията
© gettyimages

Политичката от Мианмар Аун Сан Су Чжи каза, че се надява нейната родина да тръгне по пътя на демокрацията, предаде Би Би Си.

Нобеловата лауреатка за мир от 1990 г. се срещна с държавния секретар на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26. Ръководителят на американската дипломация е на посещение в азиатската държава. Тя, от своя страна, приветства реформите в Мианмар, които дадоха зелена светлина на освободената от дългогодишен домашен арест Аун Сан Су Чжи да се кандидатира за депутат в сената, но в същото време те не са достатъчни. Мианмарската политичка и Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 казаха, че ще работят заедно за провеждането на политическите реформи в азиатската държава.

Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 е първият американски политик, който пристига в Мианмар от 50-те. Вашингтон въведе строги санкции срещу Бирма (старото има на държавата) след идването на военните на власт през 1962 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1744 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини