Отвлечена тийнеджърка успя да избяга от похитителя си след 2 години

  • 28 март 2016 12:59

  • 12220
  • 1
Отвлечена тийнеджърка успя да избяга от похитителя си след 2 години
© Getty Images/Guliver

Отвлечена тийнеджърка успя да избяга от похитителя си след 2 години в плен в Япония, съобщава Би Би Си. Полицията е задържала 23-годишен мъж по подозрения, че е държал момичето затворено.

15-годишната успяла да избяга и да се обади на полицията в неделя, след като похитителят й забравил да заключи вратата на апартамента си в Токио. Малко след това полицията арестувала заподозрения. Някои източници сочат, че той е опитал да се самоубие.

Твърди се, че той е отвлякал момичето през март 2014, представяйки се за адвокат, който работи по делото за развод на родителите на тийнейджърката. След като я примамил, мъжът я затворил в апартамента си и рядко й позволявал да излиза - само под погледа му. След като изчезнало момичето, майка й открила бележка в пощенската й кутия, на която пишело да не я търсят.

15-годишната не е наранена, но мъжът има рани по врата, които са сериозни, но не са животозастрашаващи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12220 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Важно!

2016.05.04 | 17:08

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини