Китайка се опита да изяде бебето си (снимка)

  • 16 декември 2014 10:55

  • 3886
  • 3
Китайка се опита да изяде бебето си (снимка)
©

Двадесет и четиригодишна китайка за малко не изяде новороденото си дете в болница в град Шънджън, провинция Гуандун, пише в. "Новинар".

Родилката Женхуа Ли била възпрепятствана да извърши детеубийство от случайно минаваща сестра. Медицинското лице заварило майката да дъвче лявата ръчичка на новороденото.

Изумените лекари на смяна се принудили да дадат успокоително на Женхуа, за да могат да извадят впитите в плътта на новороденото зъби.

Пострадалото пеленаче е било преместено далече от агресивната си родителка.

Жената била докарана в болница, след като минувачи забелязали, че тя се готви да роди на улицата. Най-вероятно бременната е била изхвърлена от дома й от нейната свекърва преди няколко седмици.

По данни на местните медии канибализмът в Поднебесната империя не е нещо ново. Хонконгското списание „Некст” публикува преди години статия, посветена на консумирането на човешки ембриони, които се използват като хранителни добавки и компоненти в козметични продукти.

Последвайте канала на

Novini.bg
3886 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Важно!

2016.01.04 | 22:48

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!
Мария

2016.01.04 | 21:21

2
Такива жни не бива да бъдат майки !
prospecturgover

2016.01.04 | 21:21

1
Глад мори добитъка.

Добави коментар

Водещи новини