Сестри станаха национални героини в Индия - набиха мъже, опипвали ги в автобус (видео)

  • 01 декември 2014 18:13

  • 4750
  • 2
Сестри станаха национални героини в Индия - набиха мъже, опипвали ги в автобус (видео)
©

Две индийски сестри, на 19 и 22 години, се превърнаха в сензация в родината си, след като набиха трима мъже в автобус,  които ги тормозели и опипвали, предадоха световните агенции.

Индийките пътували в автобуса за родното си село Рохтак, в северния щат Хариана. Въпреки че превозното средство било претъпкано, трима мъже започнали да досаждат на момичетата, после да ги обиждат и накрая да ги опипват. Младите жени Арти и Пуджа Кумар не се изплашили, а започнали да удрят с колани нападателите. Всичко това се разиграло под безучастните погледи на останалите пътници. Само една жена сред тях заснела с камерата на телефона си сценката и качила кадрите в интернет.

Днес записът се превърна в хит и много индийци поздравиха момичетата заради храбрите им действия.

Полицията вече е арестувала предполагаемите нападатели след публикуването на клипа в интернет и излъчването му и по някои новинарски канали.

По повод на клипа индийската актриса Фрейда Пинто призова всички млади момичета да последват примера на двете сестри и да  се обединят срещу насилието над жените. Властите на щата Хариана пък обещаха, че ще платят на двете сестри компенсации от по 31 000 рупии /400 евро/ за преживяното от тях в автобуса, пише БТА.

Поредица групови изнасилвания в последно време в Индия породиха гнева на обществеността. Преди две години студентка в  столицата Делхи беше изнасилена от шестима мъже в автобус и почина от травмите. Това престъпление потресе цялата страна и предизвика масови протести.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4750 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.02.11 | 06:09

2
Насилието поражда по-голямо насилие. Браво на момичетата!
fggg

2015.02.11 | 06:09

1
kolko sa izostanali tiq mangali tam loshoto e che se razmnojavat

Добави коментар

Водещи новини