Майка и баща пребиха до смърт дъщеря си и обезглавиха приятеля й

  • 20 септември 2013 06:40

  • 16710
  • 5
Майка и баща пребиха до смърт дъщеря си и обезглавиха приятеля й
©

Млада индийка бе пребита до смърт от членовете на собственото си семейство, а интимният й приятел не обезглавен при убийство на честта. Влюбената двойка била подмамена да се върне в родното селище от близките, като им било казано, че ще получат благословията им да вдигнат сватба.

20-годишната Нидхи Барак, студентка по изящни изкуства, и 23-годишният Дхармендер Барак, който че учил в технически колеж, бяха убити вчера в селището Гхарнавати пред очите на местните.

Двойката била избягала във вторник в Делхи, защото семействата им не са одобрявали тяхната връзка. Но били подмамени да се върнат с обещанията, че ще им бъде позволено да сключат брак. Родителите на госпожица Барак и чичо й са арестувани от полицията. Издирването на брат й и останалите членове на семейството, участвали в двойното убийство, продължава. Според полицията, двойката е била измъчвана в течение на часове в родния дом на госпожа Барак, преди тя да бъде пребита до смърт публично.

Дхармендер също бил пребит публично, счупени му били ръцете и краката, след което му била отрязана и главата. Тялото му било изхвърлено до дома на неговото семейство за назидание. Полицията, която била информирана за случващото се от местен жител, пристигайки на мястото на престъплението, заварила семейството на госпожица Барак да кремира тялото й. Обгорелите й останки са изпратени за експертиза. „Докато са убивали момчето, те са му отрязали и главата. Арестувахме бащата на момичето, майката и чичо й. Издирваме брат й, негов приятел и шофьора на колата, с която двойката се е върнала в родното селище“, каза началникът на местната полиция Анил Кумар.

По думите му, двамата убити са родом от селото и са от една каста. „Става въпрос са убийство на честа, но то не е било одобрено от обществото“, каза още Кумар. По данни на Националната индийска асоциация на жените в страната се извършват около 1000 убийства на честта на година.

Последвайте канала на

Novini.bg
16710 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
OMG

2013.09.24 | 22:22

5
тези са пълни бушмени ... а този дето е писал темата му пиша слаб 2 по български :)
НЕ ЗНАМ КОЙ СЪМ АЗ

2013.09.24 | 22:22

4
-2 /минус две/

2013.09.24 | 22:22

3
.....след което му била отрязана и главата...Моля,уточнете коя глава.Това е важно!!!

2013.09.24 | 22:22

2
И това става в 21 век?!

2013.09.23 | 19:07

1
Няма да ги намерят, сега са тук в София като сирийски бежанци.

Добави коментар

Водещи новини