В КНДР: Майка е удавила детето си по заповед

  • 23 август 2013 19:23

  • 4168
  • 3
В КНДР: Майка е удавила детето си по заповед
©

Излежаваща присъда в серевнокорейски концлагер майка е била принудена да удави собственото си дете по заповед на надзирател, предаде АП.

Това разказва пред комисия на ООН избягал от концлагер в Корейската народнодемократична република 30-годишен мъж. Свидетелят на зверствата посочи, че убитото дете е бил неговият брат. Син Дон Хек разказа и за своята съдба. Той се родил в мястото за лишаване от свобода, където неговите родители излежавали присъда заради опит за бягство на техни роднини. Оцелелият от ужасите смята, че е имал късмет, защото майка му и баща му са били признати за семейство. В противен случай Син той щял да последва съдбата на брат си. Преди 8 години на избягалия е бил отрязан пръст. Това е било наказанието заради счупена шевна машина. Той също видял как екзекутират майка му и брат му, които имали план за бягство. Самият той е успял да избяга не само от лагера, но и от страната, преоблечен като войник.

Други оцелели от лагерите на смъртта разказват как на осъдените на смърт преди изпълнението на присъдата са били запушвани устите с камъни, за да не могат да критикуват властта дори в последните си мигове от живота.

Условията в лагерите са толкова тежки, че затворниците да ядат всичко, което се движи. Много лишени от свобода са принудени да поглъщат червеи, жаби, насекоми, а плъховете са били направо деликатес. Кражбите на храна са чести, а наказанията жестоки. Така например надзирател е пребил до смърт 6-годишно момиче заради няколко зърна царевица, разказа свидетел на гаврата.

По-рано се съобщаваше и за случаи на канибализъм в КДНР.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4168 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Щ

2013.08.27 | 13:52

3
ТАКА И СПИНИШЕВ ИСКА ДА ЗАПУШИ УСТИТЕ НА КРИТИКУВАЩИТЕ ГО ХОРА С КАМЪНИ--- КОЛКО МНОГО ЗЛОБА ИМА В ТОЗИ ЧОВЕК ,КАКВИ ЛИ НЕ ХВАТКИ СЕ ОПИТВА ДА ПРИЛАГА ,НОООО .......ИМА ГОСПОД ,САМО НА НЕГО СЕ НАДЯВАМ....БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ !
В ЦРУ ИМА ЗОМБИТА

2013.08.27 | 13:51

2
Не се и чудя, че в КНДР се случват такива неща. Може да ги подкрепям за това, че искат да нападнат САЩ, но тези зверства на които са подложени цели семейства и деца, които за нищо не подозират, си е направо геноцид спрямо собствената нация. Нека на 9.09.2013 да почетем с 9 минути мълчание всички жертви на комунизма. Все пак и много българи са били измъчвани и убивани по подобен начин преди близо 70 години.

2013.08.27 | 13:16

1
Да не е била полицайка?

Добави коментар

Водещи новини