Anonymous освиниха лидера на КНДР (снимка)

  • 05 април 2013 10:45

  • 3618
  • 5
Anonymous освиниха лидера на КНДР (снимка)
©

Колаж на лидера на Корейската народнодемократична република (КНДР) се появи в нета.

Хакери изобразиха Ким Чен Ун със свинско лице и му направиха татуировка на Мики Маус. В допълнение към гаврата нарушителите обявили водача на комунистическата азиатска държава за издирване, като са обявили награда от 1 млн. долара. На рисунката има надпис: Той е заплаха за световния мир и пилее пари, докато народът му гладува.

Творбата е била подписана от Anonymous.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3618 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
s

2013.09.17 | 11:54

4
anonymous вие сте най-смотана престъпна организация! Представям си едни тъпи хакерчета на, който им тече сопола и лицето им не се вижда от акне. Но се правят на много тежки и велики тъпи парчета. Вашето, място е в затвора, като на всеки друг престъпник да ви дупчат изнасилвачите и серийните убийци!
xxx

2013.09.17 | 11:59

5
къде си сега, брато, развиваш хамороиди на стола пред компютъра ли? Душо дребна, хОди си льокай бирока и не се меси в делата на големите мъже. Завиждаш и плюеш, щото те е страх да пръднеш даже. Злобата идва от две неща – гняв, че ти разклащат нищожната система от вярвания и другото...Нямаш капацитет да правиш ЗНАЧИМИ НЕЩА. За това лаеш, псе въшлясало!......
Тъп ли си?

2013.07.02 | 12:44

3
Престъпна организация? Шегуваш ли се или докато ти е текъл сопола от наситения с акне нос си сгрешил при писането? Това какво си представяш и какво е в действителност са 2 коренно различни неща (да те усведомя, че си в пълна заблуда).
John Doe

2013.07.02 | 12:44

2
Били заплаха хаха единствената заплаха за световния мира са сащ и израелските чифути.
По...

2013.07.02 | 12:43

1
...Време на Втората война Корея се е борила против японската окупация. От изток се намесили руснаците, от запад Америка. Изгонили Япония, но почнала гражданска война, която разделила страната на две. Едните получили веднага социализъм и ориз, другите почакали десетина години за кабелна, интернет, жсм, електроника, автомобилна промишленост и морски деликатеси. Наложила се частната собственост и свободната инициатива, а Джи Сун Парк получил възможност да играе в Ман Юнайтед. В С.Корея се случили същите неща, но с добавка НЕ и НЕМОЖЕ. Вие преценете кое как е.

Добави коментар

Водещи новини