GQ: Мит Ромни е вождът на каръците

  • 28 ноември 2012 11:39

  • 1088
  • 0
GQ: Мит Ромни е вождът на каръците
©

Бившият съперник на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият за президент на САЩ Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на бе определен за карък на годината от американското сп. GQ.

Изданието състави списък на 25-те личности и организации, които ще бъдат запомнени с провалите си през 2012 г. Редакцията подчертава, че бившият губернатор на щата Масачузетс ще бъде запомнен само с цитираните от него шеги за бели, популярни сред афроамериканците. "Да гласуваш за Ромни е все едно да досаждаш на последния клиент в бара в 4 сутринта", коментира не без ирония списанието.

Освен Ромни в класацията влизат първата дама на САЩ. Мишел Обама попадна в списъка заради неуспеха си в борбата със затлъстяването и пропагандирането на здравословния начин на живот. Освен нея в класацията влизат МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо, чието сценично облекло не отговаря на възрастта, както и велосипедистът Ланс Армстронг, който бе лишен от всичките си титли заради употреба на допинг. Освен това за каръци бяха обявени и всички, които все още участват в акцията "Окупирай Уолстрийт".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1088 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини