На закъснял абитуриентски бал

  • 20 юни 2024 16:36

  • 3225
  • 0
На закъснял абитуриентски бал
© YouTube/Novini.bg

„… девет, десет, единайсет, дванайсет, ууууууууууу!“

Само защо колата е Мерцедес от гнилия Запад…? Нищо, де, важното е, че роднините са се събрали и носят цветя и знаменца. 

Медиите по света се питат: дали единственият човек с наднормено тегло в държавата си дава сметка, че приятелят му се е съгласил да си празнуват абитуриентския бал заедно, само защото на втория му трябват оръжия за войната му в Украйна, а денацифицирането не върви по план и Киев отнема малко повече от три дни? Може и да е наясно, но просто да си няма други приятели и да се чувства щастлив, че изобщо някой му ходи на гости? Кой знае?

Според американските квартални клюкарки (a.k.a. ЦРУ), единственият човек с наднормено тегло в държавата е изпратил на приятеля си с обувките на платформи 10 000 контейнера с муниции и материали за муниции. Ама какво са 10 000 контейнера между приятели? 

Телеграфната агенция от несъществуваща държава (Телеграфная Агенция Советского Союза – ТАСС) пък съобщи, че единият казал на другия, че било много хубаво, дето държавите им имали добра база за развитие на взаимоотношенията, защото използвали историческите връзки от миналите поколения. Демек, завъртяха пълни 180 градуса, огледаха се в миналото и престанаха да се правят на хахо, че то (миналото) било забравено и Студената война била в историята. 

Което ще рече, че двамата нямат търпение да издигнат старата Желязна завеса отново, препращайки спомените си към светлото минало, когато погледът беше в светлото бъдеще. Или пък, че тайно се надяват да ги извикат на кастинг за злодеи за новия филм за Джеймс Бонд. Едно от двете ще да е. 

Двамата световни любимци са си обещали да се пазят един друг, ако някой ги нападне. Което е прекрасно, имайки предвид колко много други приятели имат по света и двамата…

Момчето, което изглежда все едно е изяло двама от сънародниците си, е гордо да продължи политиката на баща си, който – ако си спомняте – приличаше на корейска театрална версия на Чикатило. 

Медиите и други безделници се питат дали Ким 3.0 е честитил наскорошната изборна победа на другия масов убиец, но това чудене беше бързо засенчено от друго едно чудене – а именно, какво пък ще да е това „по-съвършено оръжие“, дето put-in обеща да доставя на по-закръгления си другар. А също и дали той му е дал идеята да праща торби с фекалии посредством балони в Южна Корея… защото определено звучи като нещо, измислено от човек с обувки на платформи. 

По време на визитата не стана съвсем ясно блокадите по пътищата и булевардите в Пхенян за какво бяха, защото там така или иначе имат три коли на кръст. Вероятно за престиж. Също престижни бяха и маащите знаменца и веещите букети. Почти всичките изглеждаха като да са яли поне два пъти през седмицата, което си е престижно. 

Междувременно, светът е затаил дъх в очакване да види какъв голям общ банкет е приготвил Lili put-in с другите си големи приятели – онези, дето убиват жени, ако си покажат косата на публично място. 

____________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
3225 0

Водещи новини