САЩ следят всички руски специални служби

  • 10 април 2023 15:42

  • 1215
  • 3
САЩ следят всички руски специални служби
© Getty (архив)

"САЩ следят всички специални служби на Русия", написа в. "Ню Йорк таймс".

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13946

"Според изтеклите в интернет данни от американски военни документи ставн ясно, че Вашингтон събира информация от Генералния щаб на руските въоръжени сили; Главното разузнавателно управление към Министерството на отбраната в Москва, самото министерство; Националния център за отбраната и други", посочи още медията.

"От документите станаха ясни не само източниците на информация, но и начините за нейното получаване. В сводка на Централното разузнавателно управление пише, че благодарение на прихванат разговор в руското военно министерство е станало ясно за планирана въздушна атака срещу Украйна", допълни вестникът.

"Получаваната от американците информация е била изпращана в Киев. По този начин Украйна е успявала да се подготви за отблъскване на нападенията и да предотврати даването на много жертви сред цивилните", написа още "Ню Йорк таймс".   

Теч на секретни данни за Украйна притесни Пентагона

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1215 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Boko

2023.04.10 | 16:28

2
А Русия не следи ли ,Американските и други специални служби ?????!!!!!

2023.04.10 | 17:10

3
Не, алкашите не произвеждат нито телефони, нито компютри, нито операционни системи за тях, нито приложения, нито комуникационно обурудване. Нищо. А всеки алкаш има последна дума на шпионажа телефон, най-малко. Добре дошъл във века на информацията говноядче.
.

2023.04.10 | 16:27

1
Ама верно??

Добави коментар

Водещи новини