Тръмп май почва да използва беге-мама след блокажа от Twitter?

15 януари 2021 19:02

Тръмп май почва да използва беге-мама след блокажа от Twitter?
© Getty Images
6075 0

Заковаваме и последния пирон в ковчега на още една работна седмица и, изпровождайки я в историята, поглеждаме през рамо, за да видим какво ще остане след нея и какво най-много ни/ви направи впечатление през нея. 

Трябва да започнем, разбира се, с този въпрос: какво е общото между президентите Линкълн, Кенеди и Тръмп, освен еднаквото им „бъдеще“ в политиката? …

Че и тримата нямат акаунти в Twitter. 

След като всяка една американска онлайн платформа (че дори и Porn Hub, която може и да не е американска, но няма как да пропуснем!), за която можем да се сетим, отряза достъпа на рекламното лице за изкуствен тен, известен още и като президент на САЩ – Доналд Тръмп, имам подозрението, че много скоро ще прочетем сред множеството професионални комуникации на световната платформа беге-мама и пост, който започва с думите: „Та, както казвах – аз спечелих изборите, спечелих с много, това бяха най-нечестните избори в историята, но аз ги спечелих, красиви избори, прекрасни избори…“

М-да-а… въпрос на време е.

***

Vice ни съобщи, че адвокатът на Джейкъб Чейнсли, известен още като „шамана на QAnon“ (оня шемет с рогата и кафявите гащи в Капитолия) е заявил, че клиентът му е участвал в атаката, САМО защото така е наредил Тръмп. Както и излязоха около 400 зилиарда доказателства, че той си е Тръмпист и QAnon, а не Антифа, както радикалните десни медии се опитаха да изкарат. А около 99,9999999999% от доказателствата си ги е качил самият той онлайн. Гений. 

Това доста развали риториката на тръмпти дъмпти, защото

той каза, че не е карал никого нищо лошо да прави, а близките му (толкова близки, че винаги знаят какво е ял – по миризмата) медии веднага подхванаха театъра с „не бяха наш‘те, бяха Антифа“. 

А тоя злодей Джейкъб така да се отметне и да вземе да развали хубавата постановка. 

Оказа се, че единственото, което тръшка крайно-червените американци, QAnonци, републиканци и последователи на Оранжевия, повече от COVID, който те не вярват, че съществува, е…

… въпросът: „защо, според вас, демократите ще се преобличат като тръмписти и ще нападат Капитолия, за да променят резултата от избори, които те спечелиха?“ 

Този въпрос е докарал повече инфаркти от злоба в Америка, отколкото случайно открито тайно гей-порно списание в шкафа с чорапите на нечии съпрузи; повече избухване в пламъци и от случайно ръсене със светена вода на сатанинско сборище на демократи и либерали. 

От щатската прокуратура на Аризона са заявили, че е много лоша идея Джейкъб Чейнсли, който се представя и с името Джейк Анджели („анджели“ – от ангели…) и който (това не е шега!) смята, че е извънземен, да бъде пуснат на свобода, защото е писал (лично, геният му с гений) в различни платформи, че се готви да участва във второ нападение по време на церемонията по встъпване в длъжност на Байдън. 

Междувременно стана ясно, че майка му се е оплакала на света, че в затвора не му давали органична био храна и съответно момченцето ѝ не могло да се нахрани. 

То, хубаво е да правиш революция, но на липсата на органична био храна в затвора теглим чертата! Какво е това нечовешко отношение бе! За Женевска конвенция не сте ли чували? (Женевска конвенция е като Истанбулската, само че Женевска).

Както и пръскането със сълзотворен газ по време на революция… си е малко прекалено, както и да го погледнеш. Все пак това не е ли само за чернокожи, кафяви хора, либерали и имигранти? Що за полицай пръска бели американци по време на Революция!!! „Не съм доволна от организацията! Извикайте управителя на Революцията, имам оплакване!“ 

...

Междувременно Свободна Европа, цитирайки БТА, ни съобщи, че са били засечени преводи за над $500 хил. към крайнодесни в САЩ преди щурма на Капитолия. Упс…

Анализът е направен от „Чейнанализис“, които са засекли трансферите на криптовалути към 22 виртуални портфейла на нео-нацисти, фашисти и бели терористи. 

А ние си мислехме, че било заради идеята…

***

Седмицата беше белязана също и с много махмурлук откъм BREXITмания тълпата,

която още свиква с „новото нормално“. Това, което мен лично много ме развесели, беше обяснението на един кисел английски чичо в страница за музикални инструменти (където сънародниците му се оплакваха от нови такси и митнически бумащини при поръчка от ЕС), който каза, че англичаните били излъгани… навремето – да се присъединят към ЕС изначално, а сега, като се „освободили“, „завистливите хора“ в ЕС започнали да пъчат мускули (‘flexing muscle’ беше неговият лаф), за да си отмъстят. И затова има митнически правила, не за нещо друго. Горкият… не е отнасял толкова подигравки сигурно от последния път, когато жена му го е видяла гол, да я пита „дали е в настроение“…

Пак там – добрата стара Англия – има нова вълна от… очаквахте да кажа COVID, нали? – но не!—нова вълна от театрална тъпотия. ITV News ни съобщи, че лекарите и сестрите, които работят, като луди извънредни часове, сега се сблъскват с ново „препятствие“ и то е…

… заплахи и насилие от роднините на болните от COVID, защото не признавали диагнозата и настоявали, че лекарите нищо не разбират и че очевидно ги лъжат с тая диагноза. Настояват си за ДРУГИ диагнози и лечения. Това е. (но, като цяло: „има много тъпи хора“, не е точно „новина“) Вероятно предпочитат чайче и винаминче. 

***

И накрая:

Валери Симеонов ви каза: „Който толкова много държи на представително управление в България и той да участва в избора му, да си хване самолета и да дойде в България“. 

Да не му знаете много! Искаш да гласуваш: самолета – и в беге, калпазани с калпазаните, м-ха! 

Което е доста странно, имайки предвид, че повечето хора, които знаят какво означава „представително управление“, се качват на самолети в обратната посока. 

Според мене, това е неква скрита реклама на България и кампанията: да върнем българите от чужбина: „Елате заради гласуването, останете заради… това, че не можете да си тръгнете, има локдаун!“ 

Като заговорих за избори и Валери Симеонов, не мога да не споделя и една моя идея за психотест преди да ти дадат правото да гласуваш. 

Сега е модерно да се иска образователен ценз за правото да гласуваш, което – според мен – е тъпо, защото познавам много образовани хора (или да кажем: хора, получили образование по някакъв начин), които са интелигентни колкото пожарен кран. 

Много по-важно е да има психотест преди да ти дадат да гласуваш. Ако ще ти искат такъв преди да ти дадат книжка или оръжие, то не е зле и един преди да те пуснат с бюлетина в тъмната стаичка, да определяш бъдещето на цяла една държава. 

Предлагам един кратък вариант на проекта за тест:

1. вярвате ли, че Бил Гейтс/Сорос/рептили/Сатаната са измислили COVID, за да ви чипират? ДА//НЕ

2. вярвате ли, че COVID е измислица и не съществува? ДА//НЕ

3. вярвате ли, че къпането повече от един път на седмица е вредно? ДА//НЕ

4. вярвате ли, че Тръмп спечели изборите в САЩ? ДА//НЕ

5. вярвате ли, че сатанисти-педофили се опитват да ви управляват посреЦтвом 5G (петджи) и ви пръскат с болести от натовски самолети? ДА//НЕ

6. имате ли история на психични заболявания в рода си? ДА//НЕ

7. смятате ли, че маските са „новото Турско робство“? ДА//НЕ

Ако имате само отговори НЕ, можем да ви се доверим и да ви дадем бюлетина.

Ако имате все пак и отговори ДА, не е зле да потърсите помощ, този вид „състояния“ показват тенденция да се задълбочават с времето. 

Ако имате само отговори ДА, моля, обадете се на най-близкия център за психично здраве и кажете на хората от другата страна на телефона какво мислите за положението по света и у нас и не забравяйте да си оставите адреса. 
 

Александър Томов
6075 0

Свързани новини