Ислямо-фашизма и двуличието!

„Ние обезглавяваме хора, защото вие рисувате обидни картинки! Виждате ли… ВИЕ сте си виновни!“

Това звучи като съпруг насилник, който пребива жена си, чупи ѝ носа, три ребра, челюстта, вади ѝ рамото, раздробява ѝ скулата и накрая ѝ казва: „Виж какво ме накара да направя! Защо не ми подаде бирата, като ти казах! Ти си си виновна!“

Този тип агресия е присъща на „мъжете“, на които не им достигат сантиметри там долу и хем ги е страх жена им да не разкаже на другите, хем са бесни на целия свят, че са ощетени от природата. И я пребиват, за да си знае да си мълчи, а и за да си изкарат фрустрацията чрез агресия. 

Но, ако си мислите, че Франция е мълчаливата съпруга в тоя сценарий, тепърва ще има изненади за вас. 

А и нещо на французите, изглежда, взе да им писва. 

Кметът на Ница Кристиан Естрози заяви ясно и категорично: „Достатъчно… трябва да премахнем този ислямо-фашизъм от нашата територия“. 

Кметът на Ница: Да изкореним ислямофашизма

...

Една от жертвите е обезглавена. Отново. 

След УБИЙСТВО С ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ, да се опитваш да изкараш някой, на когото му били наранени чувствата, видиш ли, от картинките – ЖЕРТВАТА в случая; и да се опитваш да въртиш и сучеш, само и само да докажеш, че Западът „сам си е виновен“, защото разрешили да рисуват обидни картинки, е ужасна маневра, която ще ви гръмне в лицето много скоро. 

Ясно ми е, че не всички мюсюлмани са такива, разбира се. Ясно ми е, че сред мюсюлманите е пълно с прекрасни и добри хора, самите те потресени от случващото се. Ясно ми е и, че това поведение е изцяло и 100% продиктувано от политически интереси, злоба, слабосилие, мисловна немощ и политическо двуличие. 

Именно затова, нещата, които казвам, не се отнасят до мюсюлманите – като цяло – и хората от дадената религия, вяра, етнос и култура; отнасят се САМО до онези, които защитават агресията, оправдават я, радват ѝ се, обвиняват Франция и Запада за случващото се. Не ви знам малцинство или мнозинство в света сте, вие си се знаете обаче кои сте. Да, за вас се отнася това, само и единствено до вас!

На всички ни е ясно, че сте страхливци и затова нападате. Историята познава много, като вас. Всички те днес са или смешка, или неприятен спомен. Това ще сте и вие съвсем скоро. А онези, които ви ръководят и ви пращат да го правите – знаем, че са просто алчни за власт и пари комплексари, които без животинската си агресия, са просто жалки сенки, на които никой няма да обърне внимание. 

Да си печелиш място в историята, като нападаш жени в църква и убиваш учители, е като да се опиташ да привлечеш вниманието на хората, като се изпърдиш звучно на улицата. А във вашия случай и се на**ахте, вдигнахте си гащите във въздуха и ги размахахте гордо. Е… спечелихте си място в историята. Обърнахме ви внимание. Спете спокойно. Така ще ви запомним. 

В свързани новини…:

Днес Мюфтийството отново публикува „Осъдителна декларация“.

Осъждат списанието „Шарли ебдо“, наричат го „сатанинско“ и го обвиняват в куп грехове,

защото е обидило чувствата на Ердоган, като го нарисувало в карикатура, а и преди това публикувало обидни картинки. Аз така разбрах позицията, съжалявам. 

Преди два дни пуснаха още една такава „Осъдителна декларация“ срещу ислямофобията във Франция. И чаааак в края си отделиха едно кратичко, скрито в дъното на текста съобщение, че осъждат убийството на учителя и изказват съболезнования на семейството му. Думата „обезглавяване“ не присъства. А текстът ВЕДНАГА, светкавично продължава така: „[…]смятаме, че това убийство не може да бъде вменявано, като вина на Исляма и мюсюлманите, които нямат отношение към случая“. 

Аз лично не виждам как наранените чувства на Ердоган са причина за цяла една самостоятелна декларация, а обезглавен човек (заради показване на картинки) е повод за бегло споменаване към края на една друга декларация. 

И също така аз лично не смятам, че мнозинството мюсюлмани са на същото мнение и позиция, но, за тяхно съжаление, те нямат информационни канали, сайтове и възможност за „официални позиции“. 

Ако някой смята, че наранените чувства от една картинка са равностойни на обезглавен човек, може, според мен, съвсем спокойно да се ритне отзад, така хубаво и силно да се ритне отзад, че да излети и да иде на ***** ** *****а. 
 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Анализи

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет