Страхил Ангелов: Дестабилизацията на Германия е неизбежна

  • 10 януари 2016 08:54

  • 4217
  • 7
Страхил Ангелов: Дестабилизацията на Германия е неизбежна
©

Нападенията срещу жени в Кьолн се случиха по две причини - недалновидната политика на Германия и прилагането на закона. Това не може да се случи в една нормална държава с нормална ценностна система. Ако Европа сега отвори границите си никой няма да остане в арабския свят, тъй като там има много проблеми. Това каза журналистът Мохамед Халаф пред Нова телевизия.

В момента 50 000 избягали шиити от различни райони са в Европа, допълни той.

Властите се опитаха да скрият инцидентите с нападнати жени, но те излязоха наяве. Това е организирано нападение, категоричен е бившият депутат от БСП Страхил Ангелов. „Според мен крайната цел е дестабилизирането на правителството на Ангела Меркел. Германия ще има много проблеми още дълги години. Дестабилизацията на страната е неизбежна. Вероятно има и външни сподвижници на тези намерения“, допуска той

По думите му това е началото на края на политическата конюнктура в цяла Европа. Той увери, че сега предстоят масови протести в цяла Европа. „Когато тези действия придобият масов характер е невъзможно да се раздаде правосъдие. Миграционната вълна към Европа ще се засили“.

Трябва да има закон за защита на европейските ценности. Тези, които идват трябва да се интегрират законно, смята Халаф. Според него европейците а виновни за провала на интеграцията. Виждаме, че проблемите идват от второ и трето поколение емигранти.

Европа с векове е налагала религиозната омраза и сега ще бъде невъзможно да се промени мисленето на хората, смята Страхил Ангелов. Той призова да се мисли в Европа за друг модел на управление, защото Европейския съюз скоро ще се разпадне.

Д-р Халаф посочи, че Европа се изправя пред много страшни предизвикателства и трябва да е готова. Глобализацията ни прави уязвими.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4217 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.01.17 | 15:40

7
Оправиха Българи та чак започнаха да се занимават с Германия лудите нямат спирка!

2016.01.12 | 18:13

2
И аз си го помислих. Глей ся кви капацитети.

2016.01.11 | 23:44

1
Това не е бяло,черно е.

2016.01.14 | 11:00

6
Е, Обаба е черен !Бял ли да го наречем ?

2016.01.13 | 14:47

5
Началото на края на ЕС ! Май ще излезе права приказката ,че за който се хванем -изсъхва !
В е л и к и я

2016.01.13 | 14:46

4
Ние сега първо трябва да си затвориме наште граници щото и без това ще имаме големи проблеми с наште си цигани къде ако почнат да гонят от Германия тъмни субекти наште ще изгонят първи .......
В е л и к и я

2016.01.13 | 14:46

3
А сега нека да ме слушат Меркел и германците ама много внимателно .. Тези субекти които са поканили да знаят че те са се занимавали в Близкия изток единствено и само с терористична и подривна дейност , плюс това то им е изаложено генетично от поколения и те и да искат не могат да избягат от това , та да си знаят от сега тия къде са поканили кво е им е вродено и придобито да правят и кое ги вълнува като израстване в кое и да е общество .. и им харесва ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини