Снимките на взривената терористка в Париж били на друга жена

  • 24 ноември 2015 08:28

  • 2889
  • 3
Снимките на взривената терористка в Париж били на друга жена
© Getty Images/Guliver

Снимките на загиналата в парижкото предградие "Сен Дени" жена, която се самовзриви, но по-късно френските власти уточниха, че е викала за помощ, преди експлозивите да избухнат, не били нейни. Появилите се в информационните и социалните медии нейни снимки всъщност са на жива жена, съобщи „Ал Джазира”, цитирана от БТВ.

Набила Баката е мароканка, която е учила моден дизайн във Франция, а преди 8 години се е завърнала в родината си. Два дни след акцията в Сен Дени неин приятел й се обадил от Франция, за да каже, че нейните снимки са на първите страници на вестниците. Те са били направени преди години от нейна приятелка, която най-вероятно ги е продала на френски журналист.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2889 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Париж възмутен от наглеците

2015.11.24 | 08:59

1
характерно за наглите престъпници провеждащи показни широко рекламирани кървави мероприятия с цел въвеждане на още по жестока нагло терористична техника за трилиони живи долари е забърсване и обемно обсебване на цели служби да се внимава.... Разпознават се по това че искат веднага срещи на високо равнище с цел чрез обемно пси препрограмиране и наркоманизиране на лидери ударно въвеждане на вече произведени нагло вредни античовешки техники за увреждане на милиарди преродени
dude

2015.11.24 | 10:39

3
kvo kaza ??????

2015.11.24 | 09:23

2
Пиууу - Пиууу - Пиууу - Пиууу.....

Добави коментар

Водещи новини