САЩ удължиха санкциите срещу Либия

  • 24 февруари 2012 09:27

  • 702
  • 1
САЩ удължиха санкциите срещу Либия
©

Санкциите на САЩ срещу Либия бяха удължени с още една година, предаде АП.

В писмо до Конгреса американският президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият посочи, че Вашингтон все още се чувства заплашен, заради дейността на привържениците и роднините на убития на 20 октомври лидер на Джамахирията Муамар КадафиМуамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 г., според версия е роден на  7 юни 1942 г. Държавен глава на Либия. Държавният глава на САЩ посочва: "Ние отслабваме санкциите срещу Либия, защото виждаме положителни промени в тази страна, например падането на режима на Кадафи. Ситуацията в Либия обаче все още е заплаха за националната ни сигурност и външната ни политика".

В края на миналата година САЩ и ООН отмениха част от санкциите, въдени по време на управлението на полковника. Федералното министерство на финансите във Вашингтон разрази тогава $30 млрд. от сметките на африканската страна.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
702 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Петър Петров

2012.02.26 | 21:04

1
Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над 1 милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара. Компании като Google и Facebook изкарват милиярди, защото ние използваме техните услуги.Регистрирайте се сега за да имате големия шанс да изкравате пари всеки месец до края на живота си,ето и линка чрез който да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=779ba8a5

Добави коментар

Водещи новини