Мелания Тръмп пристигна в Египет

  • 06 октомври 2018 14:52

  • 5390
  • 2
Мелания Тръмп пристигна в Египет
© gettyimages

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил пристигна днес в Египет. В рамките на четвърти и последен етап от африканската й обиколка. По време на пътуването се очаква тя да разгледа пирамидите в Гиза, предаде Франс прес.

При строги мерки за сигурност високата гостенка бе посрещната на летището в Кайро от съпругата на президента Абдел Фатах ас Сиси - Ентисар ас Сиси. Според местния печат ѝ предстои посещение в президентския дворец. Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил ще се отбие и в американското посолство; предвижда се освен това да посети строежа на новия голям музей, в който ще бъдат изложени богати сбирки от египетски антики.

БТА припомня, че първата дама на САЩ е в Египет след визити в Малави, Кения и Гана. Първите етапи от обиколката й, представена като "дипломатическа и хуманитарна", не предизвикаха масово оживление и ентусиазъм. Пътуването й, несъпроводено от изявления за печата, протича далеч от трескавата атмосфера във Вашингтон седмици преди междинните избори през ноември, които са от ключово значение за втората част от мандата на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

В четвъртък американският лидер приветства в Туитър "забележителните" усилия на съпругата си. Солидните връзки между Кайро и Вашингтон, установени след споразуменията от Кемп Дейвид през 1978 г., преживяха период на несигурност, след като армията свали през 2013 г. президента ислямист Мохамед Морси от организацията "Мюсюлмански братя". Американската военна помощ за Египет временно бе спряна от администрацията на демократа Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, критикувал нарушения на човешките права в африканската държава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5390 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.10.06 | 17:05

2
Там камила ли ще я блъска?
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.10.06 | 16:27

1
Мелания Ватенката

Добави коментар

Водещи новини