Цветанов: Искането за касиране на изборите e политическо и популистко

  • 20 ноември 2011 19:28

  • 624
  • 0
Цветанов: Искането за касиране на изборите e политическо и популистко
©

Искането за касиране на изборите за президент е повече политическо и популистко. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по Нова телевизия.

Според него искането за касиране на президентските избори е начин и форма за оправдание на тези, които са ги загубили. "Изборите бяха достатъчно ясен знак за оценката на обществото в днешния политически живот на Република България и тук искам да им благодаря за това, което направиха – правото да упражнят гласа си и то по съвест и да спечели този, който смятат, че може да представлява страната ни и всички ние ще се гордеем с това, което той ще изпълни със съдържание в президентската институция.

Аз съм убеден, че Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на са много достойни българи”, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Избирателният кодекс е ограничил контролирания вот. Няма правна възможност за подготовката и за купуването на гласове да се използват специални разузнавателни средства, посочи Цветанов.

Това, което направихме, е че действително върнахме доверието на нашите евроатлантически партньори, каза още министърът на вътрешните работи. Той посочи, че е направил най-успешните си посещения откакто е министър както в Лондон, така и във Вашингтон.

Всички правоохранителни служби и органи в целия свят, с които ние партнираме, дават положителна оценка за съвместната ни работа и отчитаме реални резултати за конкретни операции, които в голямата си степен няма как да бъдат упоменати публично, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той посочи, че от разговорите му във Финландия е станало ясно, че има недоверие в българската съдебна система.

„Българската съдебна система има много подготвени, много стойностни съдии. Убеден съм, че ще успеем заедно да променим държавата”, каза още министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Според него винаги може да се намери виновност и в единия, и в другия - и в правораздаването, и в разследващия.

Последвайте канала на

624 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини