Муамар Кадафи е бедняк

  • 26 септември 2011 09:02

  • 1006
  • 1
Муамар Кадафи е бедняк
© gettyimages

Сваленият либийски диктатор Муамар КадафиМуамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 г., според версия е роден на  7 юни 1942 г. Държавен глава на Либия е беден човек, предаде Ройтерс.

В телефонен разговор пред агенцията говорителят на лидера на Джамахирията Ибрахим Муса е заявил, че Кадафи и неговото семейство са едни от най-бедните хора в африканската страна. Муса твърди, че никой не е успял да намери никакви средства в наличност или в банки и това било доказателство, че никой от семейството на Кадафи не е е злоупотребявал с природните богатства на Либия.

Наскоро певицата Нели Фуртадо призна, че е получила 1 млн. долара за 45-минутен концерт пред семейството Кадафи. Преди няколко месеца Швейцария разкри сметки на полковника и негови приближени на обща сума 360 млн. франка. Британски медии съобщиха за къща в елитен квартал в Лондон на стойност 19 млн. долара. Недвижимият имот с 9 спални, домашен киносалон и басейн принадлежи на сина на полковника Сейф ал Ислам Кадафи.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1006 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мирката

2011.10.07 | 11:35

1
Горкият , поне има ли кой да му кърпи чорапите , хайде да му помогнем. Неее, нека цар Киро да му помогне , нали са от една боя .

Добави коментар

Водещи новини