САЩ осъдиха забраната на еднополовите бракове в Нигерия

  • 13 януари 2014 21:42

  • 1085
  • 5
САЩ осъдиха забраната на еднополовите бракове в Нигерия
©

САЩ осъдиха забраната на еднополовите бракове в Нигерия и наказването им с лишаване от свобода, предаде AFP.

"Ние сме дълбоко обезпокоени от новия закон в Нигерия, който опасно застрашава свободата на събиране, отъждествяване и изразяване за всички. Хората навсякъде заслужават да живеят в равенство. Никой не трябва да бъде наказван заради това, кого обича", заяви държавният секретар на САЩ, Джон Кери.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1085 5

Коментари 5

Добави коментар
гошо

2015.06.21 | 11:02

5
Това сатанинско извънземно защо се бърка в работата на чужди държави?

2015.06.21 | 11:02

3
USA е все още най доброто място за живеене. Драскайте и плюйте жлъч колкото искате пъпчиви ланяри. Цялата завист и злоба изригваща в България е родена от мизерията в която масите живеят и безисходицата която тъпите управници задълбочават всеки ден. Америка продължава да е номер 1 без значение дали ви харесва мАлоумници и помияри - хора на омраазата
111

2015.06.21 | 11:02

4
Нещастнико! Ако Америка е най-доброто място за живеене то горко му на човечеството и ако искаш да знаеш твоите кумири живеят "добре" не защото те са добри, а защото заставят по-слабите да живеят зле. Ходи си там да се радваш на живота и ти пожелавам никога да не се връщаш. Ако щеш си вземи и черен мъж за жена че нали било много хубаво а пък и властите там го одобряват - за сега, че скоро ще помнат и да го насърчават. Айде приятен ти живот!!!
1+1

2015.06.21 | 11:02

1
"Хората навсякъде заслужават да живеят в равенство." kaзва джим кери,,,прозвуча ми като ,,,свобода,равенство ,братство,, Айде стига бе ,след като избихте индианците ,поробихте африканците,мачкате азиатците и не давате шанс за развитие на европейците,изобщо за какво равенство говориш бе изрод!
отговор на 3 и 4

2015.06.21 | 11:02

2
Тези в Америка не са ми кумири, палячо Бурлакино. Аз живея тук от 25 г и каквото ти казвам не е за да се заяждам с тоз или онзи. Това е моят живот, след като изкарах първите 25 год в БГ( нямах избор) и няколко в СССР( бях отличник Иванчо и ги учех Рунаците на умения които те нямаха и още нямат) . Остатъка от живота си до днес, благодаря на Бога че ми помогна да видя с очите си и да пипна с ръцете си, а не да ми казват разни истерични посерковци като вас какво е Америка. Вие си вярвайте на Вождовете си, колкото искате, аз не ви завиждам откровенно нито на обноските нито на избора(защото сега имате избор). Виждам също и че бъркате свободата да имаш твой избор със задължения. Но така бях объркан и аз като дойдох първите 1-2 години от милата ми родина. За щастие попаднах на по-добро ако не на най добреото място за живеене и съм щастлив като виждам какво щях да бъда ако си бях останал задръстен посерко като вас. И обичам България, но не ви обичам управниците ви които си избирате защото сте цървули и ви правят на мухльовци и задръстеняци. .

Добави коментар

Водещи новини