Приятелката на Писториус пребита с бухалка преди да бъде застреляна

  • 26 февруари 2013 16:48

  • 2382
  • 1
Приятелката на Писториус пребита с бухалка преди да бъде застреляна
©

Манекенката Рийва Стийнкамп, която параолимпийският шампион Оскар Писториус застреля в нощта на 14 февруари, може да е била пребита с бухалка за крикет преди стрелбата. Тази информация съобщили от полицията на семейството на 29-годишната жена, предаде БТВ.

Член на фамилията потвърдил пред британския вестник „Дейли мейл”, че Стинкамп, чието тяло беше кремирано преди седмица, имала сериозни травми по главата.

Преди време полицията разкри, че в дома на Оскар Писториус е намерена окървавена бухалка за крикет, която може да се окаже „ключово доказателство по случая", като в момента се правят изследвания, за да се установи чия е кръвта по бухалката.

Този факт обаче не беше споменат по време на заседанието по делото за убийство срещу лекоатлета в петък, когато той беше освободен под гаранция. Вероятно прокурорът умишлено не е споменал за бухалката, за да не разкрива ключови факти от стратегията си.

Насред драмата с Оскар семейство Писториус се оказа в центъра и на друго дело за убийство – срещу по-големия брат Карл, който пред 2008 г. блъснал с колата си в покрайнините на Йоханесбург мотоциклетистка, починала по-късно от травмите си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2382 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.27 | 08:08

1
мАЛЕ ЩО ЗА ПСИХАР ТРЯБВА ДА СИ ДА УБИЕШ ТАЯ КРАСИВА ЖЕНА ?

Добави коментар

Водещи новини