Шофьор изнасили своя клиентка, докато тя спи на задната седалка

  • 06 август 2024 13:30

  • 9922
  • 4
Шофьор изнасили своя клиентка, докато тя спи на задната седалка
© Freepik

Полицията в Лисабон е арестувала в понеделник шофьор на платен превоз, който в нощта на 27 срещу 28 юли, на път за португалската столица, е изнасилил клиентка, която по това време спала на задната седалка на автомобила.

Разследващите допълниха, че задържаният е чужденец и че има „неопровержими доказателства“, че той е извършителят на престъплението.

„Задържаният се възползвал от обстоятелствата, че жертвата е спала и е била сама. Тогава той извършил сексуално издевателство над нея“, заявиха от полицията, без да оповестят повече подробности по случая.

Опасен сексуален маниак изнасили 18-годишна, тя влезе в болница

По време на разследването властите са иззели биологичен материал, чрез който извършителят е бил идентифициран, открит и задържан.

Шофьорът е в следствения арест, като срещу него предстои да бъде повдигнато обвинение, информира 20minutos.

Последвайте канала на

Владимир Василев
9922 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бровкин

2024.08.06 | 16:15

4
Явно тестостеронът му е бил на макс

2024.08.06 | 14:16

2
клиентката събудила ли се е?
Zz

2024.08.06 | 14:58

3
Естествено нали трябва да плати
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.08.06 | 13:37

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини