Бивша порнозвезда: В индустрията търсят жени, приличащи на малки деца - това се продава

  • 24 април 2024 14:38

  • 4337
  • 1
Бивша порнозвезда: В индустрията търсят жени, приличащи на малки деца - това се продава
© Instagram

Бившата порнозвезда Лана Роудс иска всички видеа, в които участва, да бъдат премахнати. 

Тя се впуска в индустрията на филмите за върастни през 2016 г., но скоро след това взима решение да я напусне. През 2019 г. тя е най-търсената актриса в Pornhub. Роудс, обаче, разказа не веднъж как работата е повлияла негативно на психическото ѝ здраве и е породила у нея дори самоубийствени мисли. 

Една от най-известните порно актриси разкри коя е била най-травмиращата сцена, която помни и до днес

В интервю за подкаста „Tap In“ на Хари Джоуси през 2021 г. тя каза, че ѝ се ще всички порноклипове с нея да бъдат изтрити. „За много от тях нямам права, иначе вероятно щях да съм го направила досега“, посочва тя тогава. 

"Ако можех да се върна назад, бих се отказала от всичко, за да си върна достойнството, уважението и хората да не гледат на мен по този начин", споделя още Лана. 

Порно индустрията може и често да изглежда бляскава и да прави грешното впечатление, че "звездите" получават слава и богатство, но това е далеч от истината.

Наскоро тя даде интервю за токшоуто "Любопитният Майк", в което разказа по-детайлно за върховете и спадовете в кариерата си.

За първи път Лана започва да се вижда себе си като обект на сексуално желание, когато е едва на 17 години и работи във веригата ресторанти Hooters. "Това беше първата ми работа, в която мъжете ме сексуализираха", споделя бившата порнозвезда. 

След като напуска, Лана започва да работи като танцьорка, но това не ѝ носи достатъчно пари. Затова и се пренасочва към порноиндустрията.

Тя разказва, че когато е била на 19 и е навлязла в порно индустрията, е изглеждала като "малко дете". По думите ѝ продуцентите на филми за възрастни търсят точно това у една актриса. "Това е, което се продава", коментира Лана Роудс. 

Въпреки че бързо придобива известност, това не се отразява значително на банковата ѝ сметка. Сигурно мислите, че Лана Роудс с години е била част от порно индустрията, но ще останете очудени като разберете, че периодът е била само 8 месеца. 

За всяка от секс сцените, които е заснела, тя получавала само по 1 200 долара. 

Бивша звезда от филмите за възрастни зове: Не гледайте порно

Лана Роудс вече е мултимилионер. "Вероятно имах 100 000 долара в банковата ми сметка, когато спрях да снимам порно. Сега съм мултимилионер", споделя тя.  Сега работи в сферата на модата и се наслаждава на живота си извън амплоато си на порно актриса. В бъдеще се надява да бъде добра майка и да напише книга.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4337 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 07:05

1
❤️ Г­о­р­е­­щ­­­и­ ­м­о­­м­и­­ч­е­­т­а­­­ ­­­в­­и­­­ ­­­о­ч­а­­­к­в­­а­­­т ­­­-­­­ X­1­­­8­­.­­F­U­N

Добави коментар

Водещи новини