Двойките, които правят това, се радват на най-хубавия секс

  • 07 юни 2023 12:40

  • 12065
  • 2
Двойките, които правят това, се радват на най-хубавия секс
© Freepik
Слушай новината Слушай новината

Страхотният сексуален живот се характеризира с много неща. Често добрият секс е резултат от неща като внимателен интимен партньор и да си наясно какво те възбужда. Но малко известна тайна, която ще ви гарантира най-добрия секс в живота ви, е подобряването на комуникацията във връзката, пише "Струма".

Може да не е първото нещо, което ще добавите към списъка на това, което включва умопомрачително добрият секс, но това е самата истина.

Добрите комуникативни умения са в основата на здравата и щастлива връзка или брак. След години съвместен живот е лесно да мислите, че познавате всеки атом от половинката си. Но повечето от нас се развиват и променят през целия живот, което е хубаво нещо! Това означава, че има вероятност да проучите нови страни на партньора си, дори ако сте заедно от години. Подобрявайки комуникацията във вашата връзка, вие ще гарантирате, че и двамата се чувствате чути и уважавани. Това ще намали конфликта. Конфликтът е част от всяка връзка. Има обаче разлика между градивни и банални караници.

4-те пози в секса, които жените не харесват

Ако искате по-добър сексуален живот, подобряването на комуникацията ще намали ненужните конфликти, а това ще ви даде възможност да си спомните защо се влюбихте един в друг. Когато се разбирате по-добре и прекарвате по-малко време в спорове, ще върне спомените за това как и кога е започнала любовта ви. Когато линиите на комуникация са отворени, атрактивните качества на партньора ви могат да станат по-изявени и това може да доведе до повече привличане във вашата връзка или брак. То е от основно значение за страхотния секс. Без него сексът рядко се случва.
Напомняйте на партньора си колко е привлекателен. Това със сигурност ще го накара отново да гледа с различни очи към вас.

Най-странните секс традиции по света

Подобряването на комуникацията във връзката ви е като бърз път към повече интимност. Това е така, тъй като комуникацията е вашата връзка. Без комуникация, няма много основа за отношенията.

Истинската интимност може да ви подтикне да искате да се сближите и да се задълбочите в собствените си дълбочини като двойка. Това ще ви позволи да показвате уязвимост един пред друг.
Уязвимостта често се пренебрегва като важна част от страхотния сексуален живот. Всички съвети в списания и онлайн публикации за секс са насочени към нови позиции, вълнуващи сексиграчки и различни видове лубриканти. Рядко се споменава в тях, че да бъдете уязвими пред половинката си е ефективен начин за подобряване на сексуалния ви живот.

Но уязвимостта е от решаващо значение, тъй като е важен предвестник да се чувствате така, както искате. Тя ви позволява да споделяте какво харесвате и какво не в леглото. С повече разбиране, по-малко спорове, повишено привличане и интимност и по-голяма уязвимост идва по-голяма лекота при общуване на сексуалните предпочитания.

Как да засилите сексуалното удоволствие в най-подходящото време?

Когато уведомите партньора си какви са вашите плътски харесвания и щения, увеличавате шансовете да получите това, което искате по време на секс. И само когато партньорът ви знае какво искате, той може да положи усилия да ви даде това, което желаете.

Жените не достигат до оргазъм заради тези два проблемаЖените не достигат до оргазъм заради тези два проблема

Страхотният секс може да дойде естествено – особено в началото на отношенията. Но сексуалният живот, който си заслужава, често е този, за който също си струва да работим. Ако мечтаете за конкретен тип допир или поза, кажете на половинката си. Ако искате повече интимност и романтика, уведомете партньора си. Нищо на света няма да ви помогне да получите сексуалния живот, който искате и заслужавате, освен ако не практикувате правилно общуването с другия.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
12065 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.06.07 | 15:22

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
непознато

2023.06.08 | 04:16

2
сюлейман хасан димо николов

Добави коментар

Водещи новини