Хората с този навик правят повече секс

  • 26 май 2023 14:26

  • 6480
  • 2
Хората с този навик правят повече секс
© Pixabay

Според проучване, наречено Millennial Sex Survey, поръчано от марка презервативи, пушачите на марихуана имат доста добри резултати в спалнята. Ежедневните ползватели на марихуана са склонни да правят повече секс, да имат повече сексуални партньори и са по-уверени в своите креватни умения от непушачите, пише "Струма".

Изследователите установяват, че 14% от пушачите правят секс „няколко пъти на ден“ в сравнение с 5% от непушачите.Тридесет и седем процента от пушачите също съобщават, че имат повече от 15 партньора, в сравнение с 14% от непушачите, които съобщават за същото. Що се отнася до това, че са „невероятни“ или „много добри“ в леглото, 59% от пушачите вярват, че са, в сравнение с 41% от непушачите.

Въпреки тези данни, няма как да не се запитаме дали наистина са по-добри в леглото хората, които пушат трева, или просто предполагат, че са, защото партньорът им става много тих за техните сетива, тъй като те са толкова напушени, че почти не забелязват неговата притихналост?

Кои са 4-те неща, които трябва да знаем за сексуалния живот на пушачите на марихуана?

1. Губят девствеността си в много ранна възраст

Огромните 59% от ежедневните пушачи на този наркотик съобщават, че са загубили девствеността си на 15 години или по-млади, докато само 26% от непушачите твърдят същото. Осем процента от всекидневните пушачи на марихуана казват, че са загубили своята сексуална невинност на 12 години и по-малки. Само 2% от непушачите казват същото.

2. Имат повече връзки за една нощ

80% от индивидите, употребяващи трева, съобщават, че имат много връзки за една нощ, в сравнение с 52% от непушачите.

Мъж загуби пениса си след 24-часов секс

3. Не използват предпазни средства често

Това е наистина важна информация, която трябва да знаете, защото защитата е важна. Докато 48% от непушачите използват презервативи като форма на защита, само 44% от пушачите на коз съобщават за същото. Помнете обаче, че всички трябва да практикуваме безопасен секс! И пушачи, и непушачи.

4. Предпочитат онлайн запознанствата

Що се отнася до онлайн запознанствата, проучванията сочат, че голям процент от човека зад монитора обича да пуши марихауна. Тридесет и четири процента от пушачите на тази дрога съобщават, че използват безплатни или платени сайтове за запознанства, в сравнение с 21% от непушачите. Има дори сайт за запознанства за любителите на канабиса.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6480 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.05.29 | 01:16

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Емѝ...

2023.05.26 | 14:28

1
Аз правя секс със вибратора всеки ден..без..изключение...

Добави коментар

Водещи новини