Невероятните ползи от ролевите секс игри

  • 29 март 2023 14:55

  • 9660
  • 2
Невероятните ползи от ролевите секс игри
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

С времето и съвместното съжителство сексуалните взаимоотношения между партньорите могат не само да се влошат, но и напълно да изчезнат. За да не се стига до тази неприятна ситуация, сексологът Гарбарук обяви, че интимните ролеви игри заздравяват брака.

„Сексуалната криза в една връзка се явява не само с годините, но и ако има и нежелание от страна на един от партньорите да полага повече усилия за успешния интимен живот в двойката“, поясни той.

Сексологът е категоричен, че ролевите секс игри могат значително да заздравят всяка една връзка. Според експерта съпрузите трябва да се възбуждат не само по време на секс, но и в хода на обичайните им ежедневни дейности. „Само гледане на партньора ви трябва да ви доставя удоволствие – без значение какво прави той“, поясни сексологът.

Защо жените много често симулират оргазъм?

„Грубо казано, мъжът трябва да се възбуди в момента, когато неговата партньорка не само изпробва някоя дрешка от секс магазина, но и когато тя прекарва кърпа върху мокрото си тяло секунди, след като е излязла от банята“, поясни експертът по интимни ласки.

Той е категоричен, че ролевите секс игри могат да бъдат добър начин да разнообразите интимния си живот. Според сексолога не толкова важни са костюмите за такова забавление, а способността на партньорите да говорят откровено за своите секс желания и фантазии, пише "Блиц".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
9660 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
TRESORGA

2023.05.25 | 20:27

2
Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро
Чоко

2023.03.29 | 15:09

1
некви уруди бате нема ги еб*ме

Добави коментар

Водещи новини