Порно актриса дава акъл на 46-г. жена, преспала с много мъже

  • 14 март 2023 15:38

  • 5936
  • 4
Порно актриса дава акъл на 46-г. жена, преспала с много мъже
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Бившата порно актриса Джесика Стоядинович, известна под псевдонима Стоя (Stoya), даде съвет пред Slate на жена, която била сурово осъдена при първата си среща с нов мъж, за големия брой партньори в миналото.

46-годишната жена, която не назовава името си, заяви, че новият ѝ познат ѝ признал зависимостта си към наркотици и алкохол, което му пречело да започне връзка. Опитвайки се да подкрепи събеседника си, тя споделила, че има съмнителни части в биографията си - случвало се да прибягва до безразборни сексуални контакти. „В отговор той побесня, поиска да назова точния брой на сексуалните ми партньори. След това прекъсна срещата и ме изведе от бара. После ми изпрати съобщение, че не иска да се среща с такива жени “, пише авторката на писмото, питайки как да подходи към историята на миналото си в бъдеще.

Стоя заявява, че подобни признания трябва да се репетират, като предварително се мисли каква реакция може да последва. „Представете си диапазона от реакции: може ли той просто да свие рамене или, като част от флирт или сексуална игра, ще поиска подробни разкази? Решете какво е моногамията за вас сега. Искате ли връзка, в която можете да говорите открито за настоящите си фантазии и минали приключения, но да останете моногамни? Или искате да разкажете всичко веднъж и никога повече да не го помните? – пита порнозвездата засрамената жена.

Порно актриса се ожали от неин бивш: Не искал да я целува след работа

Стоя отбелязва, че самата тя на срещи внимателно подхожда към описанието на собственото си минало в порнобизнеса - първо разказва, че води секс рубрика, и едва след това обяснява какво е довело до това. „Опитвам се да не крия нищо, така че и двамата да могат да решат реакциите, преди да се привържат твърде много един към друг. Трябва да оцените собствените си цели и нужди във връзката, уязвимостите и колко сте готови да приемете преценката на някой друг “, заключи тя.

Теодора Павлова
5936 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.03.15 | 00:20

4
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Киро

2023.03.14 | 18:03

3
Казала,че счупила един вагон...и човека избягал.Нормално.
mmm

2023.03.14 | 15:43

1
Кой иска да спи с кенеф

2023.03.14 | 16:34

2
който иска да доизползва кенефа

Добави коментар

Водещи новини