Как да разберем, че той е добър в леглото преди да стигнем до спалнята?

  • 17 януари 2023 10:12

  • 9017
  • 6
Как да разберем, че той е добър в леглото преди да стигнем до спалнята?
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Питали ли сте се дали е възможно да познаете колко добър е даден мъж в секса, преди всъщност да стигнете дотам? Отговорът на този въпрос е ДА! Има редица признаци, които ще ви подскажат какви са уменията му, за да може да забележите червените флагове още в началото и да избегнете неловките моменти, пише Vesti.bg.

Топ 10 най-извратени сексуални фантазии

Без излишна пошлост и глупости

Качеството на добрия любовник включва маниера на говорене. Мъжът няма да утежнява разговора с теми от интимната сфера и да пита за отношението ви към оралния и анален секс и да се гордее с минали победи. Той се интересува от живота и делата на една жена, нейните хобита и възгледите за живота. Той ентусиазирано разказва истории, охотно отстъпва място за диалог на събеседника. С такъв мъж е интересно да се говори, да се яде и да се прави секс. Той няма да остави място за скука, както на масата, така и в леглото.

Кралят на приказките

Най-често с победите си на любовния фронт се хвалят слаби мъже, които не са успели да задоволят жените в леглото . Идеалният любовник е образец на мистерия, точност и учтивост. Той никога няма да си позволи преструвки и измама, когато общува, особено сравнявайки партньорката си с други жени, които е имал преди.

Целувките

Ако ви харесва как той се целува, най-вероятно ще се насладите и на секс с този човек. В крайна сметка целувките и всяка друга любовна игра са не по-малко важни от самата интимност. И от тях веднага можете да разберете какво ви очаква по-нататък.

Ето какво се случва в женското тяло при липсата на секс

Правилно докосване

Добрият любовник, преди да бъде с вас в спалнята, ще ви покаже, че знае как да се държи с жените. Той няма да има нужда още веднъж да моли да вземе ръката ви или да ви прегърне. Той знае кога, какво и най-важното как да го направи.

Думичката “не“

Помолили ли сте го да спре да прави нещо, защото не ви харесва, но той продължава? Това означава, че той не уважава вас и вашите желания, когато става въпрос за секс. Всъщност умението за общуване в леглото е много важно и в случай, че мъжът не зачита мнението ви, всичко е обречено.

Танцова стъпка

Да, да! Този, който знае как да движи тялото на дансинга, го управлява добре и по време на секс. Затова поканете потенциалния си партньор в клуба и вижте какво ще направи. Наблюдавайте внимателно всяко едно негово движение.

Как да правим по-добър секс: 6 трика за напреднали

Добро чувство за хумор

Способността да се шегува говори не само за висока интелигентност, но и за добри любовни умения. Такъв мъж е уверен в себе си и в своите способности по отношение на секса. Той знае как да направи добро впечатление на жена, което означава, че най-вероятно знае как да се отнася с жената в леглото, така че тя да получи максимално удоволствие. Обърнете внимание на този момент!

Зрителен контакт

Ако човек може да привлече вниманието ви с един дълбок поглед , това означава, че той може да прави чудеса и в леглото. Но този, който избягва зрителния контакт (и като цяло изглежда нервен), няма да ви изненада с нищо добро. Дори само защото не може да се отпусне. И това обрича процеса на неизбежен провал.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
9017 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.01.17 | 15:44

6
Преди всичко трябва да бъде добър гинеколог )

2023.01.17 | 12:47

5
КАТО МУ ПРЕДЛОЖИМ СЕСТРА СИ, ПРИЯТЕЛКАТА СИ, МАЙКА СИ И ГЛЕДАМЕ

2023.01.17 | 12:24

4
Ако ти по дари Бентли значи е добър
PaulaFox

2023.01.17 | 12:05

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076
ЩО ЗА ВЪПРОС?

2023.01.17 | 12:03

2
Как да разберем, че той е добър в леглото преди да стигнем до спалнята? ИДИ КАЖИ ЧЕ ЖЕНИТЕ НЕ СА КУ РВИ. ИНТЕРЕСУВАТ ГИ ГОЛЕМИ КУ РОВЕ С ГОЛЕМИ ТО ПКИ и да може да деянат нонстоп 24 часа в леглото.

2023.01.17 | 10:53

1
Първо щесе наведеш

Добави коментар

Водещи новини