4 секс пози за по-голяма интимност

  • 04 ноември 2022 15:56

  • 12382
  • 4
4 секс пози за по-голяма интимност
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Няма съмнение, че определени секс пози улесняват не само физическата интимност, но и подпомагат емоционалната връзка между партньорите.

Зрителният контакт, целувките, погалванията, доверието и наблюдаването на партньора са емоционални допълнения към чисто физическото изживяване на секса. Разберете кои секс пози позволяват на двойките да надхвърлят сетивното секс преживяване, засилвайки интимността помежду им.

Сексуалните правила през Средновековието

„Дръж ме“

При тази секс поза мъжът е хванал жената така, все едно тя току-що е скочила в ръцете му. От тук и нейното име – дръж ме или хвани ме. Краката на жената са увити около кръста на мъжа, а ръцете ѝ – около врата му. За по-голяма устойчивост гърбът на жената може да се подпре на стената, но без това да ѝ причинява дискомфорт. Тази секс поза е благоприятна за бавни движения, страстни целувки и подходящи думи.

Лъжичка

Въпреки че при тази секс поза няма зрителен контакт, тя създава интензивна емоционална свързаност, тъй като мъжът е „предпазва“ жената с цялото си тяло. Позата лъжичка всъщност е много подходяща за докосване, стискане, триене и държане на ръце, което може да бъде невероятно интимно по време на секс. Тази секс поза също така се смята за една от най-добрите за достигане на женски оргазъм – особено ако се включи и стимулиране на клитора.

Лотос

Секс поза лотос също се нарежда сред най-интимните секс пози. При нея мъжът е седнал с кръстосани крака, жената е върху него, като е увила ръцете и краката си около неговото тяло. Телата на партньорите са преплетени и двамата са лице в лице. Нуждата от по-бавни и чувствени движения в тази поза добавя романтична интензивност на сексуалното преживяване.

Ето колко често трябва да правим секс, за да намалим риска от инфаркт и инсулт

Мисионерска поза

Неслучайно мисионерската поза е може би най-разпространената и практикувана секс поза от двойките. Тя позволява телата на мъжа и жената да са в пълна близост – тоест пълен контакт между двете тела. Подходяща е за целувки, прегръдки, погалване, говорене и разбира се, зрителен контакт. Всичко, от което партньорите имат нужда, за да увеличат интимността помежду си, пише "Розали".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
12382 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.04 | 16:54

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
FoxPaula

2022.11.06 | 08:30

4
Паула, ти в коя поза го поемаш най-добре? За приятел питам.

2022.11.05 | 17:17

3
Да, добри са, но да добавя още една. Сядаш на стол или диван, трябва да имаш добра упора и девойката си сяда от горе :)
Sarbeca Z

2022.11.04 | 17:21

2
Лай.нари

Добави коментар

Водещи новини