Кандидат-кметицата от Момин проход стана порнозвезда

  • 27 септември 2022 14:46

  • 63100
  • 9
Кандидат-кметицата от Момин проход стана порнозвезда
© ХотАрена

Голата кандидат-кметица от Момин проход, чиито разпространени голи снимки преди местния вот през октомври 2019-а бламираха явяването ѝ на изборите и предизвикаха фурор в цялата страна, започва кариера във филмите за възрастни.

Новината разкриха пред "България Днес" самата Диана и съпругът ѝ Тони Габровски, с когото заедно преминават през всички трудности. Двамата взимат решението след множество оферти от различни световни компании в порноиндустрията. Накрая се спират на предложение от най-голямата гръцка компания за създаване на ленти за възрастни.

Преди да отпътуват през лятото до Гърция, където да бъде заснета първата сцена - лесболаски с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу, Диана и Тони часове наред дискутират плюсовете и минусите. Рисковете са големи, неизвестните също, предизвикателството - невъзможно да се опише с думи. Но жребият е хвърлен и ангажиментът е поет.

Кандидат-кметицата с вулгарните снимки: Лъжлива бременност едва не ме уби!

"Въпреки че пътувахме, пак претегляхме и обсъждахме дали да го правим. Вечерта хапвахме в един хубав ресторант и споделих на Тони колко много се притеснявам. Питахме се трябва ли да го направим и дали да не се откажем. Хората от продукцията ми казаха, че ако не съм сигурна, макар и да сме стигнали вече там, можем да се откажем - правим си плаж и се прибираме. Но аз съм човек, който си изпълва поетия ангажимент на цената на всичко", споделя пред "България Днес" победителката в конкурса "Мис Плеймейт", която раздели първото място с друга еротична моделка.

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни ласки в луксозна къща сред домашна обстановка. И Диана, и Тони са изключително щастливи и доволни от заснемането на първите кадри.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя пред вестника Габровска, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Кандидат-кметицата без дрехи: Правя с тялото си каквото поискам!

Съпругът ѝ също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа. "След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин", разказва пред "България Днес" Тони Габровски.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
63100 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Ира Маркова

2022.09.28 | 11:04

9
Преди време беше при Карбовски и ревеше, че не е ковра, после стана плеймейт, а сега актриса.
Помак от микре

2022.09.27 | 21:03

8
Лошо няма ще я ,,порят,, църни пишки ох кеф

2022.09.27 | 18:43

7
Тази е много талантлива
Кристина

2022.09.27 | 17:37

6
Много грозна бе...
ГОГО

2022.09.27 | 15:59

5
Няма линк?
сйхйхсйхсбйхсгссйсгйхсг

2022.09.27 | 15:34

4
Веднъж к*рва, цял живот к*рва
Stamatis

2022.09.27 | 15:32

3
Тони, моето момче, с момичета е лесно! Друг е въпроса като се появят негрите с големите паламарки и я разпорят, тогава какво ще си кажете на вечеря,а?
защо

2022.09.27 | 15:05

2
да нямаме, п о р н о актриса за кмет ,щом имаме министър педал?
Кссд

2022.09.27 | 15:01

1
Жгн

Добави коментар

Водещи новини