Гостенка на фестивала в Кан показа голи цици

  • 08 юли 2021 18:02

  • 17129
  • 4
Гостенка на фестивала в Кан показа голи цици
© Getty Images

Тазгодишният фестивал в Кан ще се запомни не само с представените филми, но и с една мистериозна непозната, която не бе преценила тоалета си, пише Блиц.

Красавицата се появи на премиерата на филма „Анет” на режисьора Леош Карас с Марион Котияр и Адам Драйвър и бързо успя да прикове всички погледи в себе си.

Младата дама премина по червения килим с дълга кремава пола, украсена с шарка от златни листа и къс широк топ, в който не е препоръчително да се правят резки движения. Красавицата обаче най-вероятно не е била наясно с това и в един момент, в желанието си да изглежда по-ефектно, вдига ръката си нагоре, превръщайки появата си на червения килим в страшен провал и същевременно огромна крачка към славата.

Голите гърди на момичето, което бе забравило да си сложи сутиен под блузката, лъснаха пред очите на гостите и папараците. Пикантните кадри, запечатали излагацията й, обиколиха като вирус мрежата. Те бяха споделени в Туитър и от експерта по поп култура и развлечения Майк Сингтън.

„Вижте ме, вижте ме! Гостите на кинофестивала в Кан се опитват да откраднат шоуто на червения килим”, гласи текстът към кадрите, който Сингтън постна в Туитър.
 
Интернет потребителите отбелязват, че действително непознатата е успяла да се окаже в центъра на вниманието. Но не всички оценяват методите й. Хората в мрежата предполагат, че младата дама е толкова неуверена в себе си, че е била принудена да използва голите си гърди като оръжие. 
 
„Проработи”, „Отчасти е жалко, че е толкова неуверена в себе си”, „Отива на прослушване”, са само част от коментарите, които се появиха под публикацията.

Novini.bg
17129 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.07.08 | 20:42

4
Да бе, забравила... Говори ми го на шапката

2021.07.08 | 19:40

2
Тази статия ти показаха всичко за циците

2021.07.08 | 19:41

3
Все едно аз съм го модвал
ха-ха

2021.07.08 | 19:27

1
и после реват "MI TOO"!

Добави коментар

Водещи новини