Шок в Австралия от видеоклипове с неприлично съдържание в парламента

23 март 2021 10:15

© Getty Images
4661 4

Видеоклипове с неприлично съдържание, на които служители на консервативното правителство извършват сексуални актове в сградата на националния парламент, шокираха Австралия, предадoха БТА и Франс прес.

На един от записите се вижда как един от служителите мастурбира на бюрото на депутатка.

Австралийският премиер Скот Морисън определи тези действия като скандални.

Видеоклиповете и снимките, провокирали скандала, вероятно са били споделени в група на служители на правителството в социалните мрежи, след което били изпратени до две медии от служител, подал сигнал за непристойното поведение на колегите си. Подалият сигнала, идентифициран само с името Том, е заявил пред двете медии, че служители на правителството и депутати понякога извършват сексуални актове в залата за молитви на парламента.

Освен това в сградата на парламента понякога пристигали и проститутки, имащи за задача да доставят удоволствие на депутати. Том споделил също, че служители на правителството си разменяли снимки с порнографско съдържание. По думите му самият той е получил толкова много такива снимки, че бил "развил имунитет".

Един служител вече е уволнен във връзка със скандала. Австралийското правителство заяви, че ще има още наказани.

Novini.bg
4661 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Светка

2021.04.06 | 18:35

78474
Здравей... Най-добрият сайт за запознанства за сeкс във вашия град / adultme.fun
САМО ИСТИНАТА

2021.03.23 | 13:42

51311
БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК А С. ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА НЕ БСП НЯМА ДА ПРИЕМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ А С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ Я ПРИЕМЪТ ЗА ДА МОЖЕ ПО ЗАКОН ВСИЧКИ ДЕЦА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА СТАВАТ ДЖЕНДЪРИ КОГАТО ТЕ СИ ПОИСКАТ ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА БЪДАТ КАТО ТОВА НА БРАД ПИТ ИЛИ ИСКАТЕ ТЕ ДА СА НОРМАЛНИ И НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ МАЛКИТЕ ФИРМИ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК КОЛКОТО ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП
ако

2021.03.23 | 13:00

51225
ако бяха отишли на гей парад щяха да се гордеят с тях, но виж да чукне някоя колежка на бюрото си - това е отвратителен акт. имат си човешки нужди както казва тиквата.

2021.03.23 | 11:46

51156
Ебкат си се хората бе,нужди са това,нашите си ходят пияни и без гащи направо та да са готови.

Добави коментар

Водещи новини