Рон Джереми изнасилил поне 50 жени?

  • 25 юни 2020 13:54

  • 25121
  • 0
Рон Джереми изнасилил поне 50 жени?
© Getty (архив)

Порнозвездата Рон Джереми е посягал на колежки, написа британският в. Сън.

Актрисата от филмите за възрастни Джинджър Банкс е разказала как по време на връчването на наградите AVN (наричани Оскарите на порното) през 2016 г. е била издебната от Рон Джереми. "Той ме хвана за задните части и плъзна ръка надолу. Добре, че бях с дънки", е посочила още тя, цитирана от таблоида.

Жената също е заявила, че нейният колега по жанр е опипал няколко жени, с които се е снимал на церемонията. "Това бе адски грубо", е коментирала тя случката отпреди почти четири години.

Банкс е посочила, че жертвите на Джереми са били поне 50.

Джинджър Банкс

Според "Сън" една от първите обвинителки на ветерана в лентите със знак 18+ е било момичето от уебкамерите Miss Lollipop (Госпожица Близалка). Лейси, както се е подписвала жената в Тwitter, е обявила в системата за микроблогове през 2017 г., че Джереми я е изнасилил по време на фотосесия. Тя също е разказала как нейна приятелка е станала жертва на похотта на артиста, докато е снимала сцени с женско самозадоволяване.

Както вече писахме, срещу 67-годишния Роналд Джереми Хаят (рожденото име на звездата филмите за възрастни) са били повдигнати обвинения в изнасилвания и сексуални посегателства. Ако мъжът бъде признат за виновен, той може да търка наровете 90 години.

90 години затвор за звезда на порното?

Артистът е отрекъл обвиненията.

Последвайте канала на

25121 0

Свързани новини

Водещи новини