Руснаци измъчвали до смърт сириец. Гаврили се и с трупа му

Работещи за руската частна военна компания Вагнер мъже са пребили до смърт сириец и се изгаврили с трупа му, написа в. "Новая газета".

Случаят е станал в западната провинция на страната Хомс през лятото на 2017 г., но подробна информация за жестоката разправа е излязла преди дни. Според данните на изданието тримата руски граждани са хванали родения през 1986 г. Мохамед Абдулла и го убили по особено жесток начин.

Ревнива руска тийнейджърка изнасили ученички с шише

Руските граждани са обвинили сириеца, че е бил член на "Ислямска държава" (ИД). Те са започнали да бият с огромен чук по крайниците, за да удължат мъките на своя пленник.

Единият от екзекуторите е отрязал главата на своя пленник и след това той и неговите другари са провесили мъртвия сириец. Цялата гавра е били съпроводена с музика, нецензурни изрази по адрес на жертвата и викове: Това ще стане с всеки член на ИД.

Русия ще филтрира връщаните бойци на ИД

Мъжът в началото на войната в Сирия (2011 г.) е избягал от родината си. Той е работил като тухлар в Ливан, но през лятото на 2017 г. се е върнал в своята страна. Абдулла е бил призован в армията под командването на сирийския президент Башар Асад, но дезертирал.

Единият от участниците в екзекуцията е бил Станислав Д. Според данните на "Новая газета" мъжът е бил професионален войник и служил като разузнавач. При постъпването си във Вагнер той е подписал декларация за поверителност

Другите двама руснаци са наречени с позивните си. Единият е "Волк" ("Вълк"), а другият – "Памир".

 

Коментари

 1. 2019.11.21 | 10:36

  как са го обесили като са му отрязали главата преди това?

  1. 2019.11.22 | 16:06

   Изгледай видеото на двете туристки в Мароко, на което се вижда как им режат главите с тъп нож докато едната пищи а другата моли за майка си. Тези хора не заслужават милост.

  2. 2019.11.21 | 19:24

   Гледах видеото, няма такава брутална жестокост. А копелетата се смеят и забавляват докато го заливат с бензин и го палят. Бяха му трязали главата и ръцете до лактите и го бяха провесили като "заклано прасе". Виждал съм много подобни клипчета, но това е нещо, което няма да забравя. Има го клипчето някаде из нета, ако имаш смелост го изгледай.... :(

  3. 2019.11.21 | 17:24

   Провесили не е равнозначно на обесили. Четеш новините като дявола евангелието.

 2. 2019.11.21 | 10:33

  само така с ислямската сган!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още