8 г. затвор грозят момиче, почти отхапало езика на приятеля си при самозащита

  • 14 юни 2019 14:17

  • 33293
  • 8
8 г. затвор грозят момиче, почти отхапало езика на приятеля си при самозащита
© Кадър: Facebook

Ако преди две години не се бях защитила, сега щях да съм мъртва. Това призна в интервю за испанския ежедневник ''La Vanguardia'' 24-годишната Адая Лопес. През февруари 2017 г. момичето успява да се спаси от бившия си приятел, който прави опит да я удуши след възникнал конфликт между двамата.

,,Бяхме се скарали и просто исках да се махна. Затова в онзи момент грабнах телефона и излязох навън, а той ме догони до вратата, обаче после се върна. Помотах се известно време из улиците, след което реших да се прибера. Още с влизането ми той ме нападна, изскачайки от един ъгъл. Сграбчи ме и започна да ме души наистина силно, крещейки в лицето ми, че не е трябвало да излизам от апартамента, че е трябвало да остана с него. През цялото това време не спираше да ме стиска за гърлото. Буквално усещах как животът ме напуска, как бях на няколко мига от смъртта. И точно тогава, съвсем внезапно, започна да ме целува, дори си вкара езика в устата ми. Честно казано, нямам представа защо го направи. Именно тогава се възползвах от възможността и си затворих устата. В следващия момент го чух как изкрещя и освободи захвата си, а аз избягах по възможно най-бързия начин'', разказа момичето.

По думите ѝ връзката им е била доста турбулентна, като той е бил с близо 20 години по-възрастен от нея и – отново по нейните думи – ''много, много здрав''.

,,Той беше учител и имаше огромен опит с деца и тийнейджъри. Опит, който използваше, за да ме манипулира и възпира, когато си пожелае и за каквото си пожелае'', допълва Адая.

Преди този инцидент тя преживява сходен ужас, когато отново бива подложена на силно душене от негова страна, но тогава неин съсед се притичва на помощ и отново тя се спасява. Следва съдебен процес за домашно насилие, което тя печели. Въпреки това двамата решават да дадат нов шанс на връзката си. Не след дълго заживяват заедно до злополучната вечер през февруари на 2017 година.  

,,Вече две години не спирам да мисля за онази вечер. Не спирам да мисля и за съдебния процес, който предстои и какви лъжи ще бъдат изфабрикувани на него. Това, което искат от мен, е да ми вземат някакви пари като обезщетение, защото съм му причинила ''телесна повреда'' и да ме вкарат зад решетките, но съдията още не се е произнесъл'', споделя тя.

В заключение момичето обяви, че все още не е насрочена дата за делото, но от страна на прокуратурата вече настояват за присъда от осем години затвор.

От своя страна пък Адая е твърдо решена да се защити в съдебната зала, още веднъж напомняйки, че ако не беше захапала езика му, сега нито тя щеше е жива, нито щеше да има процес.

Това е мъжът, опитал да удуши момичето през 2017 г. след спор (снимка: Инстанграм)

Последвайте канала на

Владимир Василев
33293 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
дядо Ванг

2019.06.14 | 14:40

2

тя на колко е била на 10? разлика от 20 години! стига лъгали!

хм

2019.06.15 | 23:42

8

E как изглежда, като са му скрили лицето? Или щом има татуировки, значи е подофил?

2019.06.14 | 14:51

3

Ключовата дума е "близо" , а не точно. Чети внимателно. Иначе тоя изглежда като педофил, не знам изобщо как е станал учител.

Ерик Росенов

2019.06.14 | 17:33

7

Препоръчвам ви това сайтче- цъкате си хазартни игри без да вкарвате нищо, а изкарвате истински пари!
http://freelotto.eu?ref=27596&bsd=RI3rXCKRsB4

Роб на влаЗта

2019.06.14 | 16:46

6

Браво

Соня Джурелова

2019.06.14 | 15:53

5

Аз хопя шони, чорки, ам а резани, искам кисела турска сп@рма

Stamatis

2019.06.14 | 15:49

4

Татуиран боди билдер - учител. Имат много претенции за "нормално" в Европа, а какви боклуци стават учители!Мярката за всичко в света се изкриви и изврати!Дядо ми беше учител в среден по големина град и не излизаше от къщата без вратовръзка! Учителите респектираха само с появяването си! Сега - мастии, слабо образовани и неудачници се прикрепят към тази професия!

Българин

2019.06.14 | 14:40

1

М.а.н.г.а.л.,получил си е заслуженото

Добави коментар

Водещи новини