Двойка се снима гола на Хеопсовата пирамида

  • 08 декември 2018 14:14

  • 20303
  • 1
Двойка се снима гола на Хеопсовата пирамида
© pixabay

Провокативно видео на двойка голи чужденци, снимали се на Голямата пирамида в Гиза, предизвика истински гняв в Египет, съобщава Си Ен Ен.

Кадрите са качени в сайта за видео споделяне YouTube. На 3-минутния запис, заснет през нощта, се вижда как мъж и жена се изкачват по Хеопсовата пирамида. Достигайки върха, жената сваля ризата си и се прегръща с партньора си, който също е гол.

Министърът на антиките Халед ал Анани заяви, че случаят е предаден на главния прокурор, който е започнал разследване. Той описа действията на чужденците като „нагло нарушаване на обществения морал”.

Според египетски медии видеото е качено в YouTube от датския фотограф Андреас Хвид, който е известен със своите фотографии на различни световни забележителности, заснети от високо, на които често се появяват голи хора.

Изкачването по пирамидите в Египет е забранено и се наказва по закон. Според местните власти действията на чужденците показват пренебрежение към местните закони и консервативния морал на обществото.

Пирамидата на Хеопс е последният добре запазен архитектурен паметник от Седемте чудеса на света и най-известната пирамида в света.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
20303 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ох

2018.12.08 | 15:20

1

Фейк нюз

Добави коментар

Водещи новини